Πέθανε η ηθοποιός που έκανε πρώτη τη Wednesday Addams και τον ορίτζιναλ χορό της

Η Λίζα Λόρινγκ, η ηθοποιός που υποδύθηκε πρώτη την Wednesday στην σειρά «The Addams Family», πέθανε σε ηλικία 64 ετών.

Πέθανε η ηθοποιός που έκανε πρώτη τη Wednesday Addams και τον ορίτζιναλ χορό της

Η πρώτη Wednesday Addams δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας. Η ηθοποιός Λίζα Λόρινγκ, άφησε την τελευταία της πνοή πριν από μερικές ημέρες, στα 64 της.

Η Λόρινγκ «έφυγε από τη ζωή το Σάββατο περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της», είπε ο ατζέντης της Κρις Κάρμπαου στο CNN.

«Έφερε στη ζωή έναν από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες στην ιστορία του Χόλιγουντ που τιμάται ακόμη και σήμερα», πρόσθεσε. «Η Λίζα αρεσκόταν να μοιράζεται τις αναμνήσεις της και να συναντά όλους τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο».

Η πρώην σταρ ήταν μητέρα και γιαγιά, πρόσθεσε ο ατζέντης της, λέγοντας: «Θα μας λείψει πολύ».

Η Λόρι Τζέικομπσον, φίλη της Λόρινγκ, ανέφερε επίσης τον θάνατό της στο Facebook, λέγοντας ότι «υπέστη ένα τεράστιο εγκεφαλικό που προκλήθηκε από το κάπνισμα και την υψηλή αρτηριακή πίεση».

Η Λόρινγκ ήταν η πρώτη που υποδύθηκε το χλωμό κορίτσι με το χαρακτηριστικά κοτσιδάκια στην κωμική σειρά «The Addams Family» το 1964. Ανέλαβε τον ρόλο όταν ήταν έξι ετών και υποδύθηκε την εμμονική με τον θάνατο Wednesday μέχρι το τέλος της σειράς, δύο χρόνια αργότερα.

Το 1977, εμφανίστηκε ως Wednesday Sr. στην τηλεοπτική ταινία «Halloween with the New Addams Family».

Υπενθυμίζεται πως η Λόρινγκ είναι εκείνη που ως παιδί έκανε τον χαρακτηριστικό χορό της σειράς, που αποτέλεσε έμπνευση για την γνωστή σκηνή στη νέα σειρά του Netflix «Wednesday».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v