Η νέα φουρνιά των Ελλήνων ηθοποιών που μας έβαλε τα γυαλιά

Όταν δεις τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς των Ελλήνων ηθοποιών τους ερωτεύεσαι, όταν τους ερωτευτείς πού μπορείς να τους δεις;

Η νέα φουρνιά των Ελλήνων ηθοποιών που μας έβαλε τα γυαλιά

Μόνο εύκολο δεν είναι να είσαι ηθοποιός στα μέρη μας, καθώς όπως η πολύ πρόσφατη ιστορία μας αποδεικνύει εν μία νυκτί μπορούν να εξισωθούν οι σπουδές σου με ένα απολυτήριο λυκείου, και να αγνοηθεί πλήρως όλο το ζόρι που τράβηξες για να πάρεις το χαρτί από τις δραματικές σχολές της χώρες. Ο δρόμος των ηθοποιών είναι δύσβατος και στρωμένος με πολλά εμπόδια μέχρι να καταφέρουν να ξεχωρίσουν με το ταλέντο τους αλλά και σκληρή δουλειά στον χώρο του κινηματογράφου, του θεάτρου αλλά και της τηλεόρασης. Ο τελευταίος είναι και ο πλέον προβεβλημένος στη χώρα για αυτό έχουμε χαρά μεγάλη όταν βλέπουμε πως έχει «καταληφθεί» από νέους Έλληνες ηθοποιούς που τα λένε πολύ καλά στο γυαλί, βάζοντας σε όλους μας τα γυαλιά.

Κλέλια Ανδριολάτου

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou)

Δύσκολα θα βρεις λίστα με τα τηλεοπτικά πρόσωπα της χρονιάς, στην οποία να μην συμπεριλαμβάνεται το όνομα της μούσας του Maestro Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Κλέλιας Ανδριολάτου. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η πανέμορφη νεαρή ηθοποιός κατάφερε να γίνει το talk of the town της εγχώριας τηλεοπτικής πιάτσας, ενώ τώρα πια η χάρη της έχει φτάσει μέχρι το Netflix μετά την ένταξη της σειράς στη πιο δημοφιλή streaming πλατφόρμα του κόσμου.

Ντάνη Γιαννακοπούλου

Η πρωταγωνίστρια του «Έρωτα Φυγά» είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της  και διαθέτει πέρα από αστείρευτο ταλέντο μια ιδιαίτερη ομορφιά που μαγνητίζει τα βλέμματα του κοινού σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση.

Αναστασία Παντούση

Φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά της Αναστασίας Παντούση στην τηλεόραση μιας και η νεαρή ηθοποιός εμφανίζεται και αποθεώνεται για τις ερμηνείες της σε πολλές σειρές. Από την επιστροφή της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», όπου συστήθηκε στο κοινό πριν από μερικά χρόνια,  μέχρι τη σειρά «Σμύρνη μου αγαπημένη» και τη «ΣτΟργή», η Αναστασία εντυπωσιάζει τους τηλεθεατές λαμβάνοντας από όλους διθυραμβικά σχόλια για την υποκριτική της.

Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ

Η παρθενική τηλεοπτική εμφάνιση της Μάρθας Λαμπίρη-Φεντόρουφ στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας κολακευτικά σχόλια για την ερμηνεία της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» όπου και υποδύεται την δικηγόρο Άννα Ροδίτη μαγνητίζοντας κοινό και κριτικούς σε κάθε επεισόδιο που προβάλλεται.

Νατάσα Εξηνταβελώνη

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa Exidaveloni (@exidaveloninatasa)

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη, είναι η πρωταγωνίστρια της πολύ δημοφιλούς σειράς εποχής του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» κι έχει ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, κρατώντας τον ρόλο της Αμαλίας. Η Νατάσσα έκανε viral χαμό στο ελλήνικό internet πριν χρόνια, δημιουργώντας την περσόνα μιας δασκάλας με προφορά που διόρθωνε τα γραμματικά και συντακτικά λάθη των γύρω της. Τον περασμένο Μάϊο, η ηθοποιός έκανε και το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ των Καννών, ούσα πρωταγωνίστρια του «Dodo», της τελευταίας ταινίας του Πάνου Κούτρα.

Ορέστης Χαλκιάς

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Orestis Chalkias (@orestis.chalkias)

Ο Ορέστης Χαλκιάς μας συστήθηκε ως «Αντώνης» μέσα από το Maestro με τον 30χρονο ηθοποιό να κλέβει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις. Ο νεαρός πρωταγωνιστής κληρονόμησε το ταλέντο των γονιών του που είναι αμφότεροι ηθοποιοί. Τόσο η Όλγα Αλεξανδροπούλου όσο και ο Κώστας Χαλκιάς στηρίζουν τα βήματα του γιου τους, δηλώνοντας περήφανοι για αυτόν.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Ο  πρωταγωνιστής της σειράς «Παγιδευμένοι» του Ant1 υποδύεται τον γοητευτικό εισαγγελέα με το κοινό αλλά και τους κριτικούς να τον αποθεώνουν για την ερμηνεία του σε κάθε επεισόδιο. Πριν μπει στη σχολή υποκριτικής, είχε σπουδάσει Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ φέτος συγκαταλέγεται αδιαμφισβήτητα στα τηλεοπτικά πρόσωπα της χρονιάς.

Μιχαήλ Ταμπακάκης

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης παρότι είναι μόλις 27 χρονών κρατά φέτος τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» υποδυόμενος τον Πέτρο. Στην καριέρα του έχει καταγράψει ήδη σημαντικές συμμετοχές στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο, αφού βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της νέας ταλαντούχας φουρνιάς των Ελλήνων ηθοποιών.

Σταύρος Σβήγκος

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stavros Svigkos (@stavros_svigkos)

Ο Σταύρος Σβήγκος συμπρωταγωνιστεί στον Έρωτα Φυγά με την Ντάνη Γιαννακοπούλου, υποδυόμενος τον ρόλο του Μάρκου ενώ συγκεντρώνει πλήθος κολακευτικών σχολίων για το μεγάλο ταλέντο του. Πολύ συχνά μιλάει με θάρρος για όσα συμβαίνουν γύρω μας, χωρίς να φοβηθεί στιγμή να πάρει θέση σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα. «Εδώ είναι όταν συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση. Την αποδέχτηκα, είπα ναι, έχω κι αυτή μέσα. Όσο αρσενικά κι αν είμαστε, έχουμε θηλυκή φύση μέσα μας και πρέπει να την αγαπάμε. Εδώ είναι στο Ναύπλιο, με έχει βγάλει φωτογραφία η πρώην σύντροφός μου και μητέρα του παιδιού μας. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η φωτογραφία. Δεν χρειάζονται τα ταμπού στη ζωή, μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Αυτός ξέρει πώς νιώθει και να είναι καλά με τον εαυτό του και να μην ενοχλεί τους άλλους. Κι αν κάποιος ενοχλείται με τέτοια θέματα, μάλλον αυτός έχει το πρόβλημα. Όχι αυτοί που θέλουν να εκφραστούν όπως θέλουν να εκφραστούν» είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή χαρακτηριστικά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v