Οι διάσημοι που είναι Ιχθείς

Δημιουργικοί, ίσως λιγάκι δραματικοί αλλά και γεμάτοι μαγνητισμό. Γενικά οι Ιχθείς, αυτοί επίσης είναι πλούσιοι και πολύ ταλαντούχοι.

 

Οι διάσημοι που είναι Ιχθείς

Δεν γίνεται όλα τα άτομα να γίνονται διάσημα. Κάποια είχαν το ταλέντο, κάποια την εμφάνιση, και κάποια τις κατάλληλες διασυνδέσεις. Τα παρακάτω άτομα όμως είναι διάσημα και ανήκουν όλα στο ζώδιο του Ιχθύ, άρα αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους.

Για να δούμε λοιπόν μερικούς διάσημους που ακτινοβολούν Ιχθύς ένερτζι: Επειδή κάποιος πρέπει να ακτινοβολήσει και λίγο για αυτό το αιωνίως θλιμμένο ζώδιο.

Rihanna (20 Φεβρουαρίου)

Έχει γίνει δισεκατομμυριούχος, έχει να βγάλει άλμπουμ κοντά δέκα χρόνια και δεν την αφορά τίποτα πέρα από τον εαυτό της. Η Rihanna είναι αρκετά μεγάλη σταρ για να μην έχει να αποδείξει τίποτα, και για να αφήνει τον θεατρικό Ιχθύ που κρύβει μέσα της να βγαίνει ανενόχλητος κάθε φορά που μιλάει δημόσια.

Drew Barrymore (22 Φεβρουαρίου)

Είναι σίγουρα Ιχθύς επειδή τα συναισθηματικά της ξεσπάσματα (ειδικά για τα όμορφα συναισθήματα) είναι τόσο έντονα που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τα λέει για να τα πιστέψει και η ίδια. Και έπειτα έπαιξε όλη η φάση που έγινε η απεργοσπάστρια του Χόλιγουντ, για να μείνει στον αέρα η εκπομπή της.

Justin Bieber (1 Μαρτίου)

Από το πόσο γρήγορα εκτοξεύτηκε στην κορυφή μέχρι το πόσο ερημίτης το ζει τώρα (που ομολογουμένως θα μπορούσε και να μη ξαναδουλέψει αν ήθελε), ο Justin ήταν πάντα ένα πολύ, πολύ παρεξηγημένο παιδί. Ή έστω έτσι ήθελε η ομάδα μάρκετιγκ που τον είχε αναλάβει να τον βλέπουμε.

Daniel Craig (2 Μαρτίου)

Θα φύγω από τον Μποντ. Θα ξανακάνω Μποντ. Τώρα αλήθεια θα φύγω από τον Μποντ. Από την πρώτη ταινία Μποντ η ίδια ιστορία και κατέληξε να κάνει πιο πολλές απ’ όλους. Αν αυτό δεν είναι τυπική συμπεριφορά Ιχθύος, εμείς δεν ξέρουμε τίποτα.

Jon Bon Jovi (2 Μαρτίου)

Μόλις διαβάσαμε το όνομά του, θυμηθήκαμε κάθε τραγούδι του που έχουμε ακούσει ποτέ και βγάζει απόλυτο νόημα αυτός ο άνθρωπος να είναι Ιχθύς. Οκέι.

James Van Der Beek (8 Μαρτίου)

Η φάτσα του από το Dawson’s Creek που κλαίει έχει γίνει επίσημα η εικόνα στη Wikipedia του ζωδίου. Αν δεν μας πιστεύεις, μπες να το δεις.

Olivia Wilde (10 Μαρτίου)

Τι ΣΚ*ΤΑ συνέβαινε πέρσι με την Olivia Wilde και το πόσο είχε μπλέξει την προσωπική της ζωή με την δουλειά; Και όλα αυτά για να προμοτάρει μια κακή ταινία;

Sharon Stone (10 Μαρτίου)

Την λατρεύουμε, φιλάμε το χώμα που πατάει, αλλά θα ήμασταν και ψεύτες αν λέγαμε ότι το ʺΘς πω ψέματα ότι είμαι στη MENSA για να πετάξω το Βασικό Ένστικτο από πάνω μουʺ δεν είναι η ΠΙΟ Ιχθύς αντίδραση στην κακή δημοσιότητα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v