Οι διάσημοι που είναι Κριοί

Οι άνθρωποι που γεννιούνται στην εποχή του Κριού είναι φτιαγμένοι για αρχηγοί. Ή έστω για διάσημοι. Και οι παρακάτω το αποδεικνύουν.

 

Οι διάσημοι που είναι Κριοί

Τι χρειάζεται κάποιος για να γίνει διάσημος; Ταλέντο; Ομορφιά; Να ξέρει να μιλάει καλά; Ή μήπως ατέλειωτη εργατικότητα και δημιουργικότητα; Οι Κριοί τα συνδυάζουν όλα αυτά, ως το πρώτο και πιο δυναμικό ζώδιο του κύκλου. Και, οκέι, αν αυτό σου ακούγεται άδικο για τα υπόλοιπα ζώδια, θα σου πούμε ότι δεν χρειάζεται πάντα να κάνουν κάτι με όλα τα αυτά τα χαρίσματα. Μερικές φορές ο φούρναρής σου μπορεί να είναι Κριός, και απλά να μη θες να παίρνεις ψωμί από αλλού.

Δεν λέμε, συνεπώς, ότι όλοι οι Κριοί θα γίνουν διάσημοι. Αλλά οι παρακάτω τα κατάφεραν.

Μαράια Κάρει – 27 Μαρτίου

Ό,τι πιο Κριός θα δεις σε αυτή τη λίστα: Πιστεύει στον εαυτό της σε βαθμό παράνοιας, δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο και είναι – προφανώς – όσο ντίβα θα άξιζε να είναι ένας άνθρωπος στη θέση της.

Lady Gaga – 28 Μαρτίου

Μια μέρα μετά, το δεύτερο παράδειγμα «ό,τι πιο Κριός θα βρεις εδώ». Οι καριέρες τους μπορεί να βρίσκονται (θεωρητικά) σε διαφορετικά μονοπάτια, αλλά είναι πολύ παρόμοιες. Κατάφερε να γίνει τεράστια σταρ με το να είναι περίεργη, και τώρα καταφέρνει να γίνεται υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός που μιλάει για method acting. Επειδή είναι Κριός και μπορεί.

Ρίμπα ΜακΕντάιρ – 28 Μαρτίου

Ναι, οκέι, είναι προφανώς πιο δημοφιλής στην Αμερική, και θα είναι για πάντα το νούμερο 2 της Ντόλι Πάρτον, αλλά πλιζ, μην αμφισβητείς την ισχύ που έχει η Ρίμπα.

Σελίν Ντιόν – 30 Μαρτίου

Ορκιζόμαστε, δεν είχαμε σκοπό να είναι όλη η λίστα «Εμβληματικές ημίτρελες ερμηνεύτριες που λατρεύει η γκέι κοινότητα», αλλά επίσης αυτό είναι το Κριός ένερτζι στην εποχή που ζούμε.

Πέδρο Πασκάλ – 2 Απριλίου

Ο φετινός ντάντι του ίντερνετ μάλλον είναι πολύ πιο νέρντουλας και σαχλαμάρας απ’ ό,τι δηλώνουν οι (τέλειες, άριστα, 10 στα 10) επιλογές του ενδυματολόγου του. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η αύρα του Κριού δεν έρχεται να τον σώσει.

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. – 4 Απριλίου

Που στην ουσία είναι όλες οι προηγούμενες ντίβες μαζεμένες, στην ανδρική εκδοχή. Οπότε δεν χρειάζεται πολλή εξήγηση.

Πωλ Ραντ – 6 Απριλίου

Η περίτρανη απόδειξη ότι ένας Κριός μπορεί να γίνει σούπερ δημοφιλής χωρίς να καταφεύγει σε ακρότητες. Μπορεί να είναι απλά ένα καλό, αστείο παιδί (που, οκέι, δεν γερνάει).

Σκάι Τζάκσον – 8 Απριλίου

Είναι σταρ της Ντίσνεϊ, αλλά κυρίως το κοριτσάκι αυτού το meme. Επίσης κάπου εδώ παραιτούμαστε από το να προσπαθούμε να κάνουμε μέινστριμ αυτό το κείμενο, αυτό το κείμενο είναι για τους γκέι.

Κρίστεν Στιούαρτ – 9 Απριλίου

Ρε, ορκιζόμαστε.

Μάντι Μουρ – 10 Απριλίου

Ναι, οι στρέιτ άνθρωποι έβλεπαν This is us και έκλαιγαν, αλλά όλοι ξέρουμε πως θα είναι για πάντα η χριστιανή σκύλα από το Saved και το κορίτσι που τραγούδησε Your love is sweet as candy, I’ll be forever yours, love always, Mandy.

Σάρα Μισέλ Γκέλαρ – 14 Απριλίου

Η ΜΠΑΦΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΟΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΜΠΑΦΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΟΣ ΛΟΛ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v