Οι πιο σέξι πρωταγωνίστριες ελληνικών σειρών τώρα

Νεαρές και ώριμες, εντυπωσιακές και ταλαντούχες, αυτές είναι μερικές από τις πιο όμορφες και σέξι πρωταγωνίστριες αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.

Οι πιο σέξι πρωταγωνίστριες ελληνικών σειρών τώρα

Αν η ομορφιά είναι διαβατήριο για να κάνεις καριέρα, τότε αυτές οι γυναίκες θα ταξίδευαν παντού. Όμως δεν αρκούνται σε αυτή, ο τρόπος που τη χειρίζονται σε συνδυασμό με το ταλέντο τους τις κάνει ακόμα πιο ωραίες.

Δες μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και σέξι ηθοποιούς που εμφανίζονται στις φετινές σειρές.

Ντάνη Γιαννακοπούλου

Η πρωταγωνίστρια του «Έρωτα Φυγά» είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της  και διαθέτει πέρα από αστείρευτο ταλέντο μια ιδιαίτερη ομορφιά που πλημμυρίζει την οθόνη σε κάθε εμφάνισή της.

Αναστασία Παντούση

Η πρωταγωνίστρια του «Κόκκινου Ποταμιού» αναδεικνύει χρόνο με το χρόνο το ταλέντο της στην υποκριτική, το οποίο έρχεται σε πλήρη εναρμόνιση με την εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση. 

Κατερίνα Παπουτσάκη

Την είδαμε στην σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» και μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με την ερμηνεία της, όσο και με την ομορφιά της. Ήταν, είναι και θα είναι μια από τις ομορφότερες ελληνίδες ηθοποιούς της γενιάς της, έχοντας πατήσει τα 43.

Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ

Είναι πρωτοεμφανιζόμενη, εντυπωσιακή και πολύ καλή ηθοποιός. Η 28χρονη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, υποδύεται την δικηγόρο Άννα Ροδίτη στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» και μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση.

Δανάη Παππά

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Danae Pappa (@danouuz)

Η ηθοποιός της σειράς «Σασμός» και «Τατουάζ» στα 26 της χρόνια έχει κάνει τους πάντες να παραμιλούν με την ομορφιά της, η οποία μοιάζει σε αρκετές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις της… ψεύτικη.

Ευγενία Παναγοπούλου

Η Ευγενία Παναγοπούλου υποδύεται τη Φωτεινή στην πετυχημένη σειρά του STAR, Τρία Μίλια, και αποτελεί μια από τις πιο όμορφες ξανθιές υπάρξεις που έχουν περάσει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

 

 

Έμιλυ Κολιανδρή

Στα 43 της χρόνια, η πρωταγωνίστρια του «Κάνε ότι κοιμάσαι» φαίνεται πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Λούλη από το 2008.

Γιούλικα Σκαφιδά

Συμμετέχει φέτος στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» της ΕΡΤ, που αποτελεί συνέχεια του θρυλικού «Νησιού» και συνεχίζει στα 41 της χρόνια να γεμίζει το κάδρο με ταλέντο και ομορφιά.

Ευαγγελία Συριοπούλου

Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών» είναι μητέρα ενός παιδιού, και διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση που δύσκολα μπορεί κάποιος να αφήσει απαρατήρητη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v