Τι κάνουν σήμερα παρουσιάστριες που μεσουρανούσαν στην ελληνική TV

Κάναμε τις ψαχτικές μας και βρήκαμε πως περνούν τη ζωή τους σήμερα, κάποιες από τις πάλαι ποτέ δημοφιλείς παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Τι κάνουν σήμερα παρουσιάστριες που μεσουρανούσαν στην ελληνική TV

Βαριά η καλογερική συνηθίζει να λέει ο θυμόσοφος λαός μας μα το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την «τηλεοπτική». Μόνο εύκολο δεν είναι να κάνεις καριέρα στην τηλεόραση και να παραμείνεις στην πρώτη γραμμή των καναλιών της χώρας. Δεν είναι λίγες οι παρουσιάστριες που παρότι μεσουρανούσαν μια περίοδο μπροστά από το γυαλί, αποφάσισαν να απέχουν από τα τηλεοπτικά για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά. Εμείς ακολουθήσαμε το ντετεκτιβίσιο ένστικτό μας και βρήκαμε τι κάνουν σήμερα, κάποιες από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες προηγούμενων ετών στην ελληνική TV και σου παρουσιάζουμε, τι αποκάλυψε η έρευνά μας.

Έλενα Παπαβασιλείου

Η Έλενα Παπαβασιλείου ήταν μια από τις πιο σέξι παρουσιάστριες που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση συμμετέχοντας σε πλήθος εκπομπών. Εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά πλατό κι ασχολείται με την ψυχολογία. Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει σχετικά με τα νέα της επαγγελματικά βήματα πως: «Πήρα το μεταπτυχιακό μου στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για τον κόπο μου. Είναι σπουδαίο να αφιερώνεις τον χρόνο σου στο να βοηθάς άλλους ανθρώπους, να βοηθάς να επουλώνουν τις πληγές τους και να βρίσκουν τα φτερά τους να πετάξουν όπου τους κάνει ευτυχισμένους».

Κατερίνα Λάσπα

https://www.instagram.com/cat_laspa/?utm_source=ig_embed&ig_rid=833b5686-58de-4aaf-8a02-0b51dd0e5b01

Η Κατερίνα Λάσπα ήταν ένα από τα πρόσωπα της πρωινής ζώνης της ελληνικής TV στη δεκαετία των 2000s. Εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση καθώς αφιερώθηκε στην οικογένεια της (έχει δύο κόρες ηλικίας 11 και 5 ετών αντίστοιχα). Ασχολείται φανατικά με τη γυμναστική ενώ είναι Γενική Γραμματέας Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ. Πρόσφατα μια δήλωσή της προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων και χαρακτηρίστηκε τρανσφοβική από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα κι όχι μόνο.

«Σήμερα Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού της Θεσσαλονίκης. Αθλιότητα. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας όμως, δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια» έγραψε σε story της, με αποτέλεσμα πολλοί να ζητούν την αποπομπή της από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο πήρε αποστάσεις από την ανάρτησή της.

Ντέσσυ Κουβελογιάννη

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες της μεσημεριανής ζώνης, περνώντας από τις συχνότητες του Ant1 και του Alter. Βρίσκεται μαρκιά από τις τηλεοπτικές εκπομπές εδώ και χρόνια, και πρόσφατα δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά ανοίγοντας ένα δικό της κατάστημα. Παλαιότερα είχε δηλώσει πως: «Ήταν μία εποχή περίεργη έκοβαν budget και εγώ δεν δέχτηκα να απολύσω δύο ανθρώπους από την εκπομπή μου γι’ αυτό έκλεισα κάποιες πόρτες, δεν μπορούσα όμως να στερήσω το μισθό κάποιων ανθρώπων που ζούσαν από αυτό. Μετά ήταν πολύ δύσκολο…».

Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσάλα υπήρξε αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες τηλεοπτικές παρουσίες των περασμένων ετών. Παρόλα αυτά η απόφαση της να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά της έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στην απουσία της από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

«Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την τηλεόραση, όσες δυσκολίες και να έζησα τότε, σήμερα θεωρώ ότι μου έκαναν καλό και με διαμορφώσαν. Σταμάτησα την πρωινή εκπομπή, γιατί είχα ήδη γνωρίσει τον Λέοντα, είχαμε αποφασίσει να κάνουμε οικογένεια και δεν ήθελα να αποπροσανατολιστώ» είχε δηλώσει η Μαριέττα σχετικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη έχει πάνω περισσότερα από τέσσερα χρόνια αποχής από την ελληνική τηλεόραση, καθώς δεν ευδοκίμησε μια συνεργασία της με τηλεοπτικό κανάλι το 2021 που θα σήμανε την επιστροφή της. Η ίδια δραστηριοποιείται πλέον επιχειρηματικά μαζί με το σύζυγό της και το 2021 έκανε λαμπερά εγκαίνια σε κατάστημα στην περιοχή της Πάτρας. Σε συνέντευξή της η Χριστίνα Λαμπίρη είχε αναφέρει πως: «Μου λείπει η δουλειά μου. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένη γιατί έκανα τη δουλειά που ήθελα, ανεξαρτήτως αν την εκμεταλλεύτηκα σωστά».

Μαίρη Μηλιαρέση

Η πρώτη παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση των 90s. Η Μαίρη Μηλιαρέση απέχει από την τηλεόραση εδώ και χρόνια, εξαιρουμένης μιας σύντομης συμμετοχής της στην περσινή Φάρμα του Ant1. Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με το τηλεμάρκετινγκ ενώ εξελέγη και στον Δήμο της Γλυφάδας. «Είμαι αντιδήμαρχος πρασίνου στη Γλυφάδα, τρέχω όλη μέρα. Να είναι καλά το τηλεμάρκετινγκ, γιατί έβγαλα λεφτά κι έφτιαξα το σπίτι στο χωριό. Στην αρχή ντρεπόμουν πολύ, αισθανόμουν αμήχανα, ένιωθα ότι δεν μου ταιριάζει. Ήμουν κομπλαρισμένη, αλλά μετά το πήρα στον χαβαλέ» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v