Ξάφρισαν 6000€ από Βολιώτη παριστάνοντας εκπροσώπους της Άμπερ Χερντ

Σε φυλάκιση καταδίκασε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δύο απίστευτους απατεώνες που υποδύθηκαν τους εκπροσώπους της… Άμπερ Χερντ.

Ξάφρισαν 6000€ από Βολιώτη παριστάνοντας εκπροσώπους της Άμπερ Χερντ

Σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή καταδίκασε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ερήμην δύο αλλοδαπούς κατοίκους Λονδίνου, οι οποίοι απέσπασαν από Βολιώτη περίπου 6.000 ευρώ, παριστάνοντας την… Άμπερ Χερντ.

Όπως μεταδίδει το Magnisia News, οι δύο απατεώνες έστειλαν μηνύματα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και μέσω FB, από λογαριασμούς που δήθεν ανήκαν στην ηθοποιό και μοντέλο Άμπερ Χερντ, η οποία σκεφτόταν σοβαρά να επενδύσει στα ελληνικά νησιά.

Ο 36χρονος σήμερα άνδρας πείστηκε, και έδωσε ποσό περίπου 6.000 ευρώ, τα οποία μετατράπηκαν σε στερλίνες και κατέληξαν στον λογαριασμό τριών ανδρών, οι δύο από τους οποίους ταυτοποιήθηκαν και δικάστηκαν χθες.

Σε ερώτηση της Δικαστή πως πείστηκε για να καταθέσει χρήματα, ο παθών απάντησε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα, άγνωστο γιατί, πίστεψε ότι παρουσιαζόταν μια επιχειρηματική ευκαιρία, κατέθεσε τα χρήματα, αλλά αμέσως συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για απάτη.

Ο βολιώτης έκανε μεγάλο αγώνα μήπως καταφέρει να πάρει τα χρήματά του πίσω, ήρθε σε επαφή και μίλησε με τις αρμόδιες αρχές στη Μ. Βρετανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ επικοινώνησε και με τον ατζέντη της ηθοποιού, που απλά επιβεβαίωσε τους φόβους του.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v