O Mάκης Παπαδημητρίου στις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς για το Vanity Fair

Εμείς το ξέραμε, καιρός ήταν να το μάθουν και στα εξωτερικά: Ο Μάκης Παπαδημητρίου είναι σπουδαίο ταλέντο.

O Mάκης Παπαδημητρίου στις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς για το Vanity Fair

Μια από τις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς σε κινηματογράφο και τηλεόραση ήταν αυτή του Μάκη Παπαδημητρίου στο Flux Gourmet του Πίτερ Στρίκλαντ, σύμφωνα με το Vanity Fair.

«Στο Flux Gourmet, την τελευταία απερίγραπτα παρανοϊκή ψυχοσεξουαλική άσκηση διαλογισμού επάνω στην δημιουργικότητα του σκηνοθέτη του Duke of Burgundy, Πίτερ Στρίκλαντ, τα αυτιά μας και τα μάτια μας στην επικράτεια της σουρεαλιστικής παραφροσύνης είναι ένας συγγραφέας που φοβάται πως θα κλάσει μπροστά στους καλλιτέχνες από τους οποίους έχει σταλεί να πάρει συνεντεύξεις» γράφει ο Jordan Hoffman στο σχετικό αφιέρωμα

«Η ματιά του Παπαδημητρίου κάνει το χάος να βγάζει νόημα, κι αυτό ενώ προσπαθεί να καταπολεμήσει τον απόλυτο τρόμο κατά τη διάρκεια ενός όλο και πιο συντριπτικού και μυστηριώδους γαστρεντερολογικού προβλήματος. Σύντομα γίνεται μέρος της performance, με την πιο κινηματογραφική κολονοσκόπηση του πλανήτη. Αυτή η ταινία είναι ένα καταραμένο αριστούργημα» καταλήγει ο δημοσιογράφος.

Στο Flux Gourmet, που θα δούμε κάποια στιγμή μέσα στο 2023 από το Cinobo, πρωταγωνιστούν εκτός από τον Μάκη Παπαδημητρίου και οι Asa Butterfield, Gwendoline Christie, Ariane Labed, Fatma Mohamed.

Δες το τρέιλερ για να καταλάβεις για πόσο απολαυστικό σουρεαλισμό μιλάμε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v