Θες να μείνεις σε ένα σπίτι των Χόμπιτ;

Αν θες να ζήσεις για λίγο σαν Μπίλμπο Μπάγκινς τώρα μπορείς νοικιάζοντας ένα από τα 44 ανακατασκευασμένα σπίτια των Χόμπιτ στη Νέα Ζηλανδία.

Θες να μείνεις σε ένα σπίτι των Χόμπιτ;

Αν είσαι φαν του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» τότε είναι πολύ πιθανό να έχει περάσει από το μυαλό σου να μείνεις σε ένα σπίτι από αυτά που κατοικούσαν τα Χόμπιτ. Παρόλα αυτά το όνειρο να ζήσεις σαν τον Μπίλμπο Μπάγκινς έμοιαζε απραγματοποίητο μέχρι πριν λίγο διάστημα.

Ευτυχώς τα όνειρα πραγματοποιούνται μιας και με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την κυκλοφορία του spinoff της τριλογίας, «The Hobbit: An Unexpected Journey», 44 ανακατασκευασμένα σπίτια των Χόμπιτ περιμένουν να καλωσορίζουν τους επισκέπτες στη Νέα Ζηλανδία.

Έσω έτοιμος λοιπόν, γιατί οι κρατήσεις θα ανοίξουν στις 14 Δεκεμβρίου ενώ ήδη υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα τριών διανυκτερεύσεων για έως και τέσσερις επισκέπτες έναντι 5,22 λιρών τη βραδιά.

«Θα προσφέρεται διανυκτέρευση στο The Millhouse, ένα σπίτι δύο υπνοδωματίων εμπνευσμένο από τα Χόμπιτ, με μία γωνιά για διάβασμα, όπως ταιριάζει στον Bilbo Baggins και σπιτική διακόσμηση που επιμελείται ο καλλιτεχνικός διευθυντής των τριλογιών Brian Massey», γράφει σχετικά η καταχώριση της Airbnb.

Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν «ιδιωτική πρόσβαση σε μια προσωπική τρύπα για Χόμπιτ, που έχει δημιουργηθεί για στιγμές χαλάρωσης και απογευματινού τσαγιού» αλλά και «ένα βραδινό συμπόσιο στο The Green Dragon Inn σε μια γιορτή με μοσχαρίσιο κρέας και στιφάδο, ολόκληρα ψητά κοτόπουλα, φρεσκοψημένο ψωμί και άφθονη μπύρα, συν το δεύτερο πρωινό, που σερβίρονται καθημερινά μεταξύ άλλων».

Από εμάς είναι μεγάλο ναι!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v