HTC HD7: Η χαρά του gamer

HTC HD7: Η χαρά του gamer
Μία από τις καλύτερες συσκευές που μας κληρονόμησε το 2010 είναι το HTC HD7. Μια οθόνη αφής 4,3", σε συνδυασμό με τα Windows Phone 7. Ταχύτατο, εξαιτίας του επεξεργαστή στο 1GHz που “κτυπάει” στη καρδιά του, ιδανικό για όσους επιθυμούν να έχουν και στο κινητό τους ένα περιβάλλον gaming επιδόσεων, το κινητό έχει απεκδυθεί τον καθαρά Business χαρακτήρα του, ώστε να αποτελέσει μία συσκευή ικανή για εργασία και χαρά, συγχρόνως ή και ξεχωριστά. Τα έξι βασικά Hubs που θα συναντήσετε στην οθόνη αναμονής (People, Picture, Games, Music & Video, Marketplace και Office) φέρνουν στα χέρια σας όλες τις λειτουργίες που σας ενδιαφέρουν με ιδιαίτερη ευκολία.

Παράλληλα, έμφαση έχει δοθεί στις δυνατότητες λήψης φωτογραφιών και βιντεοσκόπησης. Το HD7 είναι εξοπλισμένο με κάμερα 5 Mpixel με διπλό LED φλας και δυνατότητα καταγραφής βίντεο HD 720p για να αποτυπώνετε τη στιγμή με συναρπαστική ποιότητα και λεπτομέρεια.

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας το επίπεδο της συσκευής είναι ικανοποιητικό: διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi (802.11 b/g/n), Bluetooth για σύνδεση με άλλες συσκευές και αξεσουάρ, ενώ η ενσωματωμένη μνήμη των 8 GB είναι οριακά επαρκής. Πραγματικά είναι αδιανόητο ότι ο κατασκευαστής δεν προέβλεψε δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με κάρτες, σε ένα μάλλον ακριβό μοντέλο. Η κατασκευάστρια εταιρεία υπόσχεται 310 ώρες χρόνο αναμονής και 6 ώρες χρόνο ομιλίας, ενώ παρά τις κατά τα λοιπά εξαιρετικές διαστάσεις του (122 x 68 x 11.2mm), το βάρος της συσκευής είναι μάλλον ψηλά: 162 γραμ.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στη τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο των 630 ευρώ, ενώ συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση κατασκευαστή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v