Casio Exilim EX-S12

Casio Exilim EX-S12
Η εταιρεία έχει παράδοση σε ιδιαίτερα εύχρηστες χαμηλών & μεσαίων επιδόσεων φωτογραφικές μηχανές ιδιαίτερα χαμηλού κόστους και το συγκεκριμένο μοντέλο είναι από τα καλύτερα σε επίπεδο σχέσης ποιότητας / τιμής που έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια. Η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με ισχυρό αισθητήρα 12.1 Μegapixels, προηγμένες τεχνολογίες εικόνας, και οθόνη TFT LCD (super clear) 2,7" και την προηγμένη τεχνολογία Auto Shutter, ενώ διαθέτει τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο με την επιλογή YouTube Capture Mode. Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να αποθηκεύετε βίντεο στο ιδανικό μέγεθος και ποιότητα, και να τα καταχωρείτε στο YouTube.

Ο λεπτός σχεδιασμός και η μοντέρνα γραμμή σε τέσσερα εντυπωσιακά χρώματα (ασημί, πράσινο, μαύρο & ροζ) θα αιχμαλωτίσουν το βλέμμα σας με τη πρώτη ματιά, ενώ το ψηφιακό zoom 4x θα σας φέρει ένα βήμα πιο “κοντά” σε κάθε “κάδρο” σας. Το βάρος της είναι μόλις 112 γραμ. και η σχεδόν μηδενική εσωτερική της μνήμη δεν θα σας προβληματίσει καθώς είναι επεκτάσιμη στα 16GB με τη χρήση καρτών SD και SD High Capacity. Το πάχος της είναι μόλις 1,5 εκατ. (σε συνολικές διαστάσεις 9,4 Χ 5,4).

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής στην ελληνική αγορά -συμπεριλαμβανομένου φόρου- είναι στα 70 ευρώ, και συνοδεύεται από 1 χρόνο εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v