Δώρα για το παιδί

Δώρα – παιδί
Δώρα για το παιδί
Το πιθανότερο είναι ότι το πιτσιρίκι σας έχει ήδη ετοιμάσει μία τεράστια λίστα με τις φετινές του απαιτήσεις από τον Αϊ-Βασίλη, στις οποίες -είτε σας αρέσει είτε όχι- έχετε προσπαθήσει, όσο μπορείτε, να ανταποκριθείτε. Για το πιτσιρίκι του κολλητού σας, όμως, έχετε δικαίωμα να επιλέξετε ελεύθερα και να προσφέρετε έξυπνα, πρακτικά ή απλώς ψυχαγωγικά δώρα, όπως αυτά που προτείνει για φέτος τα Χριστούγεννα το In2life.

Ηλικίες 0 έως 3
Διασκεδαστικά βρεφικά παιχνίδια από το Prémaman
Δωρίστε στο μικρότερο μέλος της παρέας μαλακά ζωάκια όπως τα πρόβατα της φωτογραφίας (10 ευρώ), μουσικά ζωάκια (19,50 ευρώ), παιχνίδια ύπνου όπως η γάτα της φωτογραφίας (10,50 ευρώ) ή κουδουνίστρες που θα του κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά (11,50 ευρώ) κατά την διάρκεια της ημέρας. Όλα από τα βρεφικά καταστήματα Prémaman –δείτε διευθύνσεις εδώ.

Ρουχαλάκια εξόδου από το Lapin House
Τα πιο όμορφα παιδικά ρούχα, με ασύγκριτη ποιότητα και στα πιο κομψά σχέδια θα βρείτε στα καταστήματα Lapin. Δωρίστε ένα όμορφο φόρεμα (περί τα 60 ευρώ) ή ένα ζεστό μπουφάν (περί τα 120 ευρώ) στο αγαπημένο σας πιτσιρίκι που θα μοιάζει σε αυτά με μοντελάκι. Δείτε τις διευθύνσεις καταστημάτων Lapin εδώ.

Ηλεκτρονική εκπαιδευτική καρεκλίτσα laugh & learn
Μία καρεκλίτσα γεμάτη… γνώση. Μιλάει και μαθαίνει στο παιδί το αλφάβητο, αριθμούς, βασικές λέξεις, φράσεις, ονόματα ζώων, απαντά σε εύκολες ερωτήσεις και παίζει μουσική. Του κρατά πολύ καλύτερη συντροφιά από την τηλεόραση και… είναι πολύ αναπαυτική! Η τιμή της είναι 59,99 ευρώ και θα την βρείτε στα καταστήματα Λητώ –ή θα την αγοράσετε online από εδώ.

Ηλικίες 3 έως 10
Εκπαιδευτικά επιτραπέζια Δεσύλλας
Για παιδιά ηλικίας έως 10 ετών, τα επιτραπέζια Δεσύλλας αποτελούν εξαιρετικό τρόπο για να διασκεδάσετε παρέα με τα παιδιά, αλλά και να τα βοηθήσετε να ανακαλύψουν πράγματα για τον κόσμο γύρω τους. Πιο συγκεκριμένα, το «Μαθαίνω το σώμα μου» βοηθά το παιδί να αναγνωρίζει και να ονομάζει τα σημεία του ανθρώπινου σώματος (τιμή: 6,49 ευρώ), το «Κυκλοφορώ στην πόλη» είναι παιχνίδι συνειρμών, όπου το παιδί μαθαίνει κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής (τιμή: 5,99 ευρώ), ενώ το «Πρώτο ημερολόγιο» είναι ουσιαστικά παζλ, όπου το παιδί σχηματίζει τις εποχές, τους μήνες, τις ημέρες (τιμή: 6,49 ευρώ). Θα τα βρείτε όλα στο online κατάστημα Toys-shop.gr.

Doremi Danza από τα Imaginarium
Πρόκειται για ένα επιδαπέδιο αρμόνιο-κουβέρτα, στο οποίο, για να παίξει μουσική, το παιδί πρέπει να χορέψει, στα σωστά πλήκτρα. Έχει 24 πλήκτρα, 4 προγράμματα (record, play, demo και music) και το παιδί μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε 8 μουσικά όργανα –ώστε να μη βαρεθεί μόνο με τον ήχο του πιάνο. Θα το βρείτε στα καταστήματα Imaginarium –τιμή 59,90 ευρώ.

Τηλεκατευθυνόμενη Ferrari Fiorano
Bγαίνει από το κουτί της έτοιμη για να τρέξει. Έχει ψηφιακό τρικάναλο ασύρματο χειρισμό, διαθέτει ειδικό σύστημα ευθυγράμμισης, προβολείς και φλας. Και είναι πολύ πιο γρήγορη απ’ό,τι φαντάζεστε. Η τηλεκατευθυνόμενη Ferrari θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους στο πέρασμά της. Τιμή: 54 ευρώ. Αγοράστε την από το online κατάστημα xlshop.gr.

Αγροτόσπιτο από τα ELC
Από τα εντυπωσιακότερα παιχνίδια που θα βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών ELC είναι τα κουκλόσπιτα, πάσης φύσης. Από αυτά εμείς ξεχωρίσαμε το Αγροτόσπιτο της φωτογραφίας, το οποίο ανοίγει για να μπορούν οι μικρές κούκλες να μαγειρέψουν, να κοιμηθούν ή να κάνουν μπάνιο. Το παραλαμβάνετε μαζί με κάποιες κούκλες και ζωάκια. Τιμή: 59 ευρώ. Δείτε εδώ τις διευθύνσεις των καταστημάτων ELC. 

Ηλικίες 10 έως 15
Επιτραπέζια από την Κάισσα
Αν αναζητάτε ένα πιο «ψαγμένο» επιτραπέζιο επισκεφθείτε το online κατάστημα της Κάισσας, όπου φιγουράρουν τίτλοι που έχουν χρόνια τώρα αποκτήσει φανατικό κοινό. Για τους έφηβους της παρέας, λοιπόν, προτείνουμε το συναρπαστικό Ticket to Ride – Ευρώπη. Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο κάθε παίκτης να πραγματοποιήσει όσο περισσότερες και μεγαλύτερες διαδρομές με τρένο μπορεί στην Ευρώπη (τιμή: 39,99 ευρώ). Εναλλακτικά προτιμήστε το επιτραπέζιο με κάρτες «Ιστορίες Μυστηρίου», οι οποίες ζητούν από την παρέα να λύσει τον αφηγηματικό γρίφο (τιμή: 9,99 ευρώ).

Εφηβικά ρούχα Benetton
Στο παιδικό τμήμα των Benetton θα βρείτε ρούχα για αγόρια και κορίτσια έως 12 ετών. Η ποικιλία είναι τεράστια και από εκεί μπορείτε να διαλέξετε όμορφα πουλόβερ και αξεσουάρ, όπως σετ σκουφάκια με κασκόλ, σε τιμές που ξεκινούν από 20 με 30 ευρώ. Ακόμα, θα βρείτε όμορφα φορέματα και καλσόν για κορίτσια από 30 με 40 ευρώ. Καταστήματα Benetton υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα –δείτε τις διευθύνσεις εδώ

Vampire Diaries από εκδόσεις Ψυχογιός
Μετά την σούπερ επιτυχημένη σειρά βιβλίων -και ταινιών- The Twilight Saga, της Stephenie Meyer, πολλά άλλα βιβλία με έφηβους-βρυκόλοκες έχουν κάνει την εμφάνισή τους, τα οποία αποκτούν και αυτά, με την σειρά τους, φανατικό κοινό. Το Vampire Diaries, των εκδόσεων Ψυχογιός είναι μία τέτοια σειρά, από την οποία έχουν κυκλοφορήσει ήδη έξι βιβλία. Μπορείτε να την αγοράσετε online από εδώτιμή βιβλίου: 14,46 ευρώ.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v