Lacie Starck Desktop 2TB: Χωρητικότητα και design με υπογραφή

Lacie Starck Desktop 2TB: Χωρητικότητα και design με υπογραφή
Το όνομά του υποδηλώνει τις δύο βασικές αξίες του προϊόντος: Χωρητικότητα και ξεχωριστό design. Ο νέος εξωτερικός σκληρός δίσκος LaCie "Starck" φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή του Philippe Starck, ενώ με χωρητικότητα 2TB προσφέρει τον ιδανικό αποθηκευτικό χώρο για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή απλά για την αύξηση του αποθηκευτικού χώρου του υπολογιστή σας.

Ένα άγγιγμά σας αρκεί στην μπροστινή επιφάνεια για να ενεργοποιήστε την εφαρμογή της επιλογής σας προσφέροντας μεγαλύτερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου σε κάθε εργασία. Ο δίσκος έχει αλουμινένιο περίβλημα εξωτερικά, για αυξημένη αντοχή και διατήρηση της θερμοκρασίας του σε χαμηλά επίπεδα. Συμβατός με τα περισσότερα συστήματα της αγοράς, βασίζεται σε USB 2.0 σύνδεση. Απλά συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ξεκινήστε τις εργασίες σας σε υψηλές ταχύτητες.

Ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων είναι σε στάνταρ ταχύτητα (480 Mbit/sec) και η συσκευασία περιέχει καλώδιο ρεύματος και σύνδεσης με έναν υπολογιστή μέσω USB. Τέλος, η συσκευή είναι απόλυτα συμβατή με Mac (χρησιμοποιεί διπλά πρωτόκολλα επικοινωνίας με υπολογιστή) πράγμα που προβάλλει ως βασικό της πλεονέκτημα –σε συνάρτηση βεβαίως με την τιμή της, η οποία κρίνεται ιδιαίτερα συμφέρουσα αν την συγκρίνει κανείς με ανάλογης δυνατότητας συσκευές.

Η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 181 ευρώ και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v