HP Officejet J4500N: Η επαγγελματική λύση

HP Officejet J4500N: Η επαγγελματική λύση
Το Officejet j4500N είναι προσανατολισμένο προς τους οικιακούς χρήστες που εργάζονται από το σπίτι τους, ή περιβάλλοντα γραφείου. Η all in one πρόταση της αμερικάνικης εταιρείας δίνει έμφαση στην παραγωγικότητα και περιλαμβάνει λειτουργίες εκτύπωσης - σάρωσης - αντιγραφής και φαξ, όλα σε μία προσιτή, επιτραπέζια συσκευή. Το HP Officejet j4500N θα καλύψει κάθε παράμετρο της καθημερινότητάς σας.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης της συσκευής στο δίκτυό σας μέσω της θύρας Ethernet, ώστε να είναι εφικτή η εκτύπωση πολλών υπολογιστών συγχρόνως στον εκτυπωτή, λειτουργία εξαιρετικά διευκολυντική στο περιβάλλον ενός γραφείου. Με τη χρήση της μπορείτε να εκτυπώσετε και να αντιγράψτε έγγραφα με ταχύτητα έως 28 ασπρόμαυρες και 22 έγχρωμες σελ./λεπτό, να στείλετε φαξ ή να σαρώσετε πολυσέλιδα έγγραφα με τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 20 φύλλων.

Επιπλέον πλεονέκτημα της συσκευής είναι η ενεργειακή διαχείριση. Συγκεκριμένα, το μηχάνημα έχει πιστοποίηση Energy Star και κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής μικρότερη από 1W.

Η ενδεικτική τιμή λιανικής της συσκευής υπολείπεται των 100 ευρώ κατά ένα (κοστίζει 99 ευρώ) και παραμένει ελκυστική, ενώ η κατασκευάστρια εγγυάται την καλή λειτουργία της για ένα έτος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v