Symantec Internet Security 2009: Το νέο Norton καλύτερο από ποτέ

Symantec Internet Security 2009
Το παλιό Norton Antivirus έχει ενηλικιωθεί εδώ και τέσσερα χρόνια και αποτελεί πλέον μία από τις πληρέστερες λύσεις ασφάλειας, ίσως την καλύτερη κατά προσωπική εκτίμηση του γράφοντος. Έχοντας κατανικήσει αρκετά προβλήματα που είχε τα προηγούμενα έτη –τα οποία ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αφορούσαν την ασφάλεια του χρήστη, αλλά περισσότερο θέματα ευχρηστίας- η Symantec αποδίδει ένα προϊόν που προσφέρει ασφάλεια, σχεδιασμένη για ταχύτητα, με ισχυρή προστασία που δεν επιβαρύνει τους πόρους του συστήματος. Η εταιρεία υπόσχεται για τη νέα έκδοση εγκατάσταση και εκκίνηση γρηγορότερα από ποτέ.

Γρήγορες ενημερώσεις παλμού κάθε 5 έως 15 λεπτά για τη διασφάλιση της πιο πρόσφατης προστασίας. Οι λύσεις που είναι πακετοποιημένες στη σουίτα αυτή διαθέτουν τεχνολογίες που λειτουργούν βάσει πληροφοριών, μειώνουν τον χρόνο και βελτιώνουν την απόδοση, ελέγχοντας μόνο τα αρχεία που διατρέχουν κίνδυνο. Ο έξυπνος προγραμματισμός Scheduler εκτελεί τις εργασίες ασφαλείας που δεν είναι ζωτικής σημασίας όταν το σύστημα δεν χρησιμοποιείται. Η προστασία από Botnet δεν επιτρέπει σε άλλα άτομα να αναλάβουν τον έλεγχο του υπολογιστή. Με την κατάσταση αθόρυβης λειτουργίας, οι πελάτες μπορούν να μένουν προστατευμένοι χωρίς διακοπές, ενώ η προστασία λειτουργεί αθόρυβα στο παρασκήνιο. Η δωρεάν τεχνική υποστήριξη προσφέρει όλη τη βοήθεια που χρειάζονται οι πελάτες, ακριβώς όταν τη χρειάζονται, ενώ τα εργαλεία επαναφοράς Norton διασφαλίζουν ότι οι χρήστες μπορούν να εκκινούν και να επιδιορθώνουν τον υπολογιστή αν είναι μολυσμένος από malware, ακόμη και αν δεν είναι δυνατή η εκκίνηση του υπολογιστή.

Η σουίτα υποστηρίζει Microsoft Windows Vista και Windows XP και θα απαιτήσει μόλις 150 MB διαθέσιμου χώρου στο σκληρό δίσκο, ενώ περιλαμβάνει 3 άδειες χρήσης. Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής της σουίτας προσδιορίζεται στα 53 ευρώ και είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v