Παιδικό δωμάτιο: Ο πλανήτης του μικρού πρίγκηπα

Παιδικό δωμάτιο: Ο πλανήτης του μικρού σας πρίγκηπα

Τι χρειάζεται ένα παιδί; Παιχνίδια. Χαρά. Χρώματα. Αλλά και τρυφερότητα, και άνεση και ένα συνολικότερο περιβάλλον που θα νιώθει ευτυχισμένο. Το παιδικό δωμάτιο είναι ο πλανήτης του κάθε παιδιού, κάτι σαν τον αστεροειδή που κατοικούσε στο ομώνυμο παραμύθι ο μικρός πρίγκιπας. Και όλοι θέλουμε ο πλανήτης αυτός να είναι απλά υπέροχος!

Στα Notos Galleries Home ανακαλύψαμε μικρές παιδικές γωνιές, από τις οποίες και εμείς οι ίδιοι δυσκολευτήκαμε να… ξεκολλήσουμε. Κούνιες, καλαθάκια και αλαξιέρες και τα μωράκια, μεγαλύτερα κρεβατάκια, κουκέτες, γραφεία και κουνουπιέρες για τα μεγαλύτερα παιδιά, αλλά και άλλα είδη, όπως φωτιστικά, χαλάκια και λευκά είδη, όλα ένα και ένα για το μικρό σας θησαυρό.

Μας άρεσε το παιδικό κρεβάτι με το συρόμενο υπόστρωμα και την κουνουπιέρα από το κατάστημα Laro, που διευκολύνει στην περίπτωση που σε ένα περιορισμένο χώρο πρέπει να φιλοξενηθούν δύο αδέρφια (τιμή: 959 ευρώ).

Για το μωρουδιακό δωμάτιο, όμορφα σχέδια βρήκαμε στο κατάστημα Pierre Cardin, όπως το εικονιζόμενο καλάθι (τιμή: 140 ευρώ), η τουαλέτα με τα ντουλάπια (τιμή: 935 ευρώ) και το κρεβατάκι με τα κάγκελα (τιμή: 557 ευρώ).

Τέλος, για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, ιδιαίτερα λειτουργική βρήκαμε την κουκέτα του καταστήματος Laro (τιμή: 1.153 ευρώ), που συνδυάζεται με το σύνθετο έπιπλο του γραφείου και της βιβλιοθήκης (τιμή: 1.112 ευρώ).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v