Διάσημοι ηθοποιοί που έγιναν πολύ καλοί φίλοι

Κανένας ανταγωνισμός, καμία γκρίνια, μόνο αυθεντική ανδρική και γυναικεία φιλία. Παρέα στην οθόνη, παρέα και εκτός αυτής.
Διάσημοι ηθοποιοί που έγιναν πολύ καλοί φίλοι

Θα περίμενε κανείς στον μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ τα πισώπλατα μαχαιρώματα συμπρωταγωνιστών να είναι καθολικό φαινόμενο. Όχι πάντα.

Κάποιοι ηθοποιοί γνωρίστηκαν στο σετ ή γνωρίζοντας πριν το σετ, και παραμένουν μέχρι σήμερα πρώτης τάξης κολλητάρια.

Matthew McConaughey και Woody Harrelson

Πρωταγωνιστώντας για πρώτη φορά μαζί στο EDtv το 1999, μετά στο Surfer, στο Dude το 2008 και πιο πρόσφατα στο True Detective το 2014, ο Matthew McConaughey και ο Woody Harrelson είναι στενοί φίλοι για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Γιορτάζουν μάλιστα κάθε χρόνο την… επέτειο τους με μια «περιοδεία φιλίας», ενώ φέτος ο φακός του People τους πέτυχε στις διακοπές τους πάνω σε ένα paddleboard, να τραβάνε μαζί κουπί. Πόσο πιο φιλία δηλαδή;



Brad Pitt και George Clooney

Οι δυο σταρ του Χόλιγουντ είναι κολλητάρια για πολλά χρόνια και έχουν δουλέψει μαζί σε πολλές ταινίες όπως το Ocean's Eleven, το Ocean'S Twelve, το Ocean's Thirteen, το Burn After Reading κ.α. Μάλιστα η φιλία τους είχε και αρκετά ευτράπελα. Το 2016, ο Clooney είχε αποκάλυψε ότι είχε κάνει μια φάρσα που θα μπορούσε να «τελειώσει» την καριέρα του Μπραντ Πιτ. «Πήρα ένα αυτοκόλλητο προφυλακτήρα σε σχήμα μαριχουάνας, που έγραφε ‘Γαμώ μπάτσους’ και το έβαλα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του», είπε. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην συλληφθείς με αυτό», συνέχισε. Επιπλέον, ο Clooney έχει πει σε συνέντευξή του το 2020, ότι χρησιμοποιούσε χαρτιά αλληλογραφίας με το όνομα του Pitt και έστελνε σημειώματα σε celebrities με το δικό του όνομα. Ωραίος φίλος.

Salma Hayek και Penélope Cruz

Μοιράστηκαν την οθόνη στο Banddidas το 2006 και έκτοτε η Salma Hayek και η Penélope Cruz είναι τόσο καλές φίλες, που δήλωσαν στο Entertainment Weekly ότι μοιάζουν περισσότερο με αδερφές. Και οι δύο έχουν μιλήσει δημόσια για τη φιλία τους σε εκπομπές όπως The Ellen DeGeneres Show, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένης αυτής της ανάρτησης στην οποία η Χάγιεκ αποκαλεί την Κρουζ «αδελφή ψυχή» ενώ της εύχεται χρόνια πολλά. 



Alfonso Ribeiro και Will Smith

Οι πρώην συμπρωταγωνιστές του θρυλικού τηλεοπτικού σόου της δεκαετίας του '90 The Fresh Prince of Bel-Air, παρέμειναν στενοί φίλοι έκτοτε. Εύχονται στον άλλον κάθε χρόνο χρόνια πολλά στα social, παίζουν μαζί γκολφ και εξέπληξαν τους φανς όταν εμφανίστηκαν παρέα στο The Graham Norton Show. Ο Smith και ο γιος του, Jaden, ήταν καλεσμένοι στο σόου και αφού ερμήνευσαν ένα τραγούδι μαζί, ο Ribeiro μπήκε στο πλατό υπό τη μελωδία του "It's Not Unusual" για να εκτελέσει τον κλασικό χορό Carlton μαζί με τους Smiths.



Sophie Turner και Maisie Williams

Οι αδερφές του Game of Thrones γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς το 2011 και από τότε είναι κολλητάρια στην πραγματική ζωή. Τα κορίτσια, μόλις 13 και 12 ετών αντίστοιχα, μεγάλωσαν μαζί στα γυρίσματα του GOT κάτι που της έφερε πιο κοντά. Οι δυο τους αναφέρονται η μία στην άλλη ως «αδελφές ψυχές», ενώ έχουν και τατουάζ την ημερομηνία που πήραν τους ρόλους τους στην σειρά του HBO. Η Turner μάλιστα δήλωσε στο W Magazine ότι η σχέση της με την Williams είναι «η πιο αγνή μορφή αληθινής φιλίας», καθιστώντας σαφές ότι η αδελφότητα των Stark θα συνεχίσει να ζει και εκτός τηλεόρασης.

Drew Barrymore και Cameron Diaz

Έχοντας παίξει μαζί ως Charlie’s Angels, οι δυο συμπαθέστατες (και πανέμορφες) σταρ έκαναν παρέα από τότε που ήταν έφηβες. Βγάζουν μαζί βίντεο Instagram Live, έχουν μιλήσει για τον δεσμό τους εκτενώς κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του The Drew Barrymore Show, και έχουν ζήσει «γέννηση, ζωή, θάνατο, γάμο, διαζύγιο—ψηλά και χαμηλά, δουλειά, φίλους, ταξίδια», δηλώνοντας στο People ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχουν κάνει μαζί.



 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v