Πώς τους άλλαξε ο χρόνος: 10 celebrities σχεδόν αγνώριστοι

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Έλεν Μίρεν, ο Αντόνιο Μπαντέρας και τα άλλα τα παιδιά που μεγάλωσαν και (κόντρα στα στερεότυπα) ομόρφυναν.
Πώς τους άλλαξε ο χρόνος: 10 celebrities σχεδόν αγνώριστοι
Είναι μεγάλος μύθος ότι με τα λεφτά του Χόλιγουντ μπορείς να αγοράσεις την αιώνια νεότητα. Κατ’ αρχάς, η αιώνια νεότητα δεν είναι κάτι που θέλουμε όλοι. Είναι μια κοινωνική κατασκευή, που στόχο έχει να ξορκίσει τον φόβο του θανάτου, πράγμα στο οποίο αποτυγχάνει παταγωδώς. Δεν ήρθες εδώ για να το φιλοσοφήσουμε, όμως. Ήρθες για να δεις φωτογραφίες από το «πριν και το μετά» διασημοτήτων που δεν γεννήθηκαν πριν από είκοσι χρόνια. Ορίστε.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας



Από συμφοιτητής που θα πετύχαινες σε εκδρομή της ΔΑΠ, σε άντρα που τον βλέπεις στην άλλη άκρη του μπαρ και θες να του προτείνεις να βγείτε για ποτά να μιλήσετε για τις ταινίες του Ταρκόφσκι.

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ



Αρνείται πεισματικά να κάνει τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες ορκίζεται όλο το υπόλοιπο Χόλιγουντ, και αν μας ρωτάς πολύ καλά κάνει.

Ο Μπρους Γουίλις



Το νούμερο ένα επιχείρημα κάθε άνδρα επί γης που μεγαλώνοντας έχασε λίγα ή πολλά από τα μαλλιά του.

Η Σίντι Κρόφορντ



Εντάξει, εδώ που τα λέμε, αν είσαι η Σίντι Κρόφορντ ποσώς σε απασχολεί ο χρόνος που περνά από πάνω σου.

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις



Ό,τι και να κάνει, στο μυαλό των σημερινών 30-40άρηδων η πρώτη εικόνα του θα είναι πάντα αυτή με το γιγάντιο μουστάκι στις Συμμορίες της Νέας Υόρκης. Οπότε τι σημασία έχει πώς μεγαλώνει;

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ



Όταν συνέλθεις από τη λιποθυμία, γράψε μας ένα σχόλιο να μας πεις ποια από τις δύο φωτογραφίες σου την προκάλεσε, γιατί εμείς δεν μπορούμε να αποφασίσουμε.

Ο Κερτ Ράσσελ και η Γκόλντι Χόουν



Κοίτα τα βλέμματα και την στάση αμηχανίας στην πρώτη φωτογραφία, και έλα να ξανασυζητήσουμε εκείνο το σοφό ρητό που λέει πως η νεότητα σπαταλιέται στους νέους.

Η Χάλι Μπέρι



Ναι, είναι θεά όπως και να ‘χει. Αν μας ρωτάς, πάντως, μας αρέσει πολύ περισσότερο στη δεύτερη φωτογραφία.

Η Έλεν Μίρεν



Η πρώτη διδάξασα που απενοχοποίησε τις ρυτίδες και απέδειξε περίτρανα πως η φυσική ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ



Μην κοιτάς που η δεύτερη πόζα τον αδικεί κομμάτι, γιατί κανείς δεν βγαίνει εξαιρετικός σε φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου. Σκέψου πόσα χρόνια έχει κρατήσει ο έρωτας όλων μας μαζί του, από τότε που τον πρωτοείδαμε στο Η θάλασσα μέσα μου (από το οποίο, δεν θέλουμε να σε σοκάρουμε, αλλά έχουν περάσει 18 χρόνια).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v