Celebrities που δεν ήξερες ότι έχουν συγγένεια

Ήξερες ότι η Julia Roberts είναι θεία της Emma Roberts κι ότι ο Finneas είναι αδερφάκι της Billie Eilish; Μάλλον όχι, αλλά μη σε νοιάζει, είμαστε εδώ για σένα.
Celebrities που δεν ήξερες ότι έχουν συγγένεια

Είναι κοινό μυστικό ότι οι περισσότερες οι οικογένειες καμαρώνουν για τα μέλη τους που είναι επιτυχημένα στον τομέα τους. Συχνά πυκνά οι μεγαλύτεροι συνήθως κορδώνονται για τον σπουδαίο γιατρό ή αυτοδημιούργητο επιχειρηματία που έβγαλε η οικογένεια ή τον διάσημο αδερφό/η, γιο/κόρη, ανιψιό/α που τον βλέπουν στην τηλεόραση και τον ακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες στο Instagram. Υπάρχουν κάποιες οικογένειες μάλιστα που έχουν παραπάνω από έναν celebrity και μάλιστα για κάποιους εξ αυτών δεν γνώριζες καν ότι έχουν συγγένεια.

Με «paparazzi-κη» περηφάνεια λοιπόν στους αποκαλύπτουμε.

Billie Eilish- Finneas

Η Billie Eillish ήταν κυριολεκτικά και μεταφορικά ένα παιδί, όταν ξεκίνησε την ενασχόληση της με τη μουσική, πριν κοινό και κριτική υποκλιθούν μπροστά της. Ένα παιδί, με αστείρευτο ταλέντο που είναι δύσκολο έως αδύνατο να το καλουπώσεις και να υπακούσει στους κανόνες του Music business. Ένας από τους βασικότερους λόγους που κατάφερε να πετύχει όσα είχε ονειρευτεί κι ακόμη περισσότερα η Billie, ήταν δίχως άλλο ο αδερφός της, Finneas O’ Connel, που τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά με την προσωπική του καριέρα ( τα βιντεάκια των τραγουδιών του στο YouTube έχουν περισσότερα από τριάντα εκατομμύρια views). O τύπος που υπέγραψε την αριστουργηματική παραγωγή του δίσκου της κι έχει βοηθήσει σε επίπεδο σύνθεσης, σε μπόλικα τραγούδια, έχει επίσης μια αγγελική φωνή, χαρίζοντας μας υπέροχα ακουστικά ντουέτα με την αδερφή του.

Αν τους δεις μαζί δύσκολα καταλαβαίνεις ότι είναι αδέρφια. Όταν το καταλάβεις γουστάρεις πολύ γιατί στην περίπτωση τους το ταλέντο είναι οικογενειακή υπόθεση.

Julia Roberts Emma Roberts



Από τη μία η Pretty Woman της καρδιάς μας που στα 90s ειδικά έσπασε κάθε ρεκόρ δημοφιλίας, ενώ μας έδωσε και μια ασυναγώνιστη ερμηνεία για την Erin Brockovich για την οποία απέσπασε και βραβείο Όσκαρ. Από την άλλη η Emma Roberts που έγινε μια από τις μούσες του Ryan Murphy στα American Horror Story και Scream Queens. H δεύτερη αποφάσισε να γίνει ηθοποιός χάρη στη θεία της, που την έπαιρνε συχνά μαζί της στα κινηματογραφικά πλατό των μεγάλων επιτυχιών της. Και κάπως έτσι η Emma ακολούθησε τον δρόμο της Julia.

Melanie Griffith- Dakota Johnson



Το εργαζόμενο κορίτσι των 80s, η εξαιρετικά συμπαθής Melanie Griffith παντρεύτηκε τον Σκληρό του Μαϊάμι Don Johnson κι έκαναν ένα πανέμορφο κοριτσάκι που του δώσανε το όνομα Dakota κι έμελλε να πρωταγωνιστήσει στις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, στο πλευρό του κυρίου Grey. Λόγω του επιθέτου του πατέρα της, δεν είναι πάρα πολλοί αυτοί που γνωρίζουν τη συγγένεια μεταξύ των δύο, μα όταν το διαπιστώνουν, αναφωνούν δικαιολογημένα ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.

Beyonce- Bianka Lawson



Από τη μία η ιέρεια της Pop με την κολοσσιαία καριέρα, τους εκατομμύρια fans και την τεράστια συλλογή βραβείων που την έχουν αναδείξει σε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του music business. Από την άλλη η Bianka Lawson πρωταγωνίστρια της πιο ένοχης απόλαυσης που είδαμε τα τελευταία χρόνια στην αμερικανική τηλεόραση (Pretty Little Liars). Οι δυο τους είναι ετεροθαλείς αδερφές μιας και ο πατέρας της Bianca, Richard Lawson παντρεύτηκε τη μητέρα της Beyonce, Tina Knowles.

Francis Ford Coppola- Nicolas Cage

O σκηνοθέτης του Νονού και του αντιπολεμικού έπους Αποκάλυψη Τώρα, άλλαξε με τις ταινίες του τον ρου του παγκόσμιου κινηματογράφου. Από την άλλη ο Nicolas Cage έγινε ο καλύτερος κακός ηθοποιός στην ιστορία του Hollywood, ή ο χειρότερος καλός αν προτιμάτε. Ο πρώτος έβαλε στα κόλπα τον ανιψιό του, ο οποίος μάλιστα στους τίτλους της ταινίας Fast Times at Ridgemont High που έκανε ένα πέρασμα εμφανιζόταν ως Nicolas Coppola.

Talia Shire- Jason Schwartzman- Sofia Coppola

Κράτα σημειώσεις τώρα γιατί θα μπερδευτείς

Η Talia Shire (η γνωστή και μη εξαιρετέα Adriaaaaaannn του Rocky) είναι η μητέρα του Jason Schwartzman που πέραν από γνωστός θαμώνας στις ταινίες του Wes Anderson, πρωταγωνίστησε σε μια από τις καλύτερες σειρές που μάλλον δεν έχεις δει κι ακούει στο όνομα Bored to Death, συμπρωταγωνιστώντας με Zach Galifianakis. Ο Jason τώρα είναι ξάδερφος της Sofia Coppola, κόρης του προαναφερθέντα Francis κι ανιψιά της Talia Shire, η οποία είναι η αδερφή του μεγάλου σκηνοθέτη για αυτό και πρωταγωνιστούσε στον Νόνο, παίρνοντας τον πρώτο μεγάλο ρόλο της καριέρας της. Μην μας βάλεις μόνο να σου πούμε τι του είναι του Nicolas Cage γιατί μπερδευτήκαμε ολίγον τι με τις οικογενειακές ιστορίες των Coppola.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v