ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

Έτσι φτιάχνουν σώματα οι celebrities

Τα μυστικά των διασήμων για τέλειο σώμα περιλαμβάνουν βάρη, κυκλικές και… μπόλικο ιδρώτα.

Έτσι φτιάχνουν σώματα οι celebrities

Πώς γυμνάζονται λοιπόν οι celebrities;

Khloe Kardasian

Η αδερφή της Κιμ δεν φαίνεται να έχει πάρει ελαφρά το θέμα προπόνηση. Κάνει διπλές προπονήσεις μέσα στην ημέρα, δίνοντας έμφαση στη δύναμη, αλλά και στην μεταβολική άσκηση. Τα καθίσματα είναι βασική άσκηση στις προπονήσεις της, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων sled pushes, battle ropes, σπριντ και medicine ball slams.

Δείτε παρακάτω μια ενδεικτική μέρα προπόνησης της Khloe.Hillary Duff

Οι προπονήσεις που ανεβάζει στο Instagram μας κάνουν να ιδρώνουμε και μόνο που τις βλέπουμε. Η συμπαθέστατη και πανέμορφη Hillary κάνει μπόλικη διαλειμματική άσκηση με χρόνο, με σχοινάκι, κινήσεις kickboxing, box και πολλές ακόμα ασκήσεις που ανεβάζουν τον μεταβολισμό στα ύψη σε λίγο χρονικό διάστημα.

Jessica Alba

Το καλίγραμμό της σώμα είναι αποτέλεσμα καθημερινής προπόνησης με βάρη στο γυμναστήριο με ιδιαίτερη έμφαση σε χέρια και πόδια, ενώ όπως αναφέρει στις συνεντεύξεις της συνδυάζει την παραδοσιακή προπόνηση δύναμης με μαθήματα χορού, spinning (ομαδικό πρόγραμμα με ποδηλασία) και διαλειμματική προπόνηση με σπριντ.

Ellie Goulding

Του… δίνει και καταλαβαίνει στις πολεμικές τέχνες η δημοφιλής τραγουδίστρια, η προπόνηση της οποίας εμπνέεται από την προετοιμασία των αθλητών που συμμετέχουν σε αγώνες χωρίς κανόνες τύπου UFC. To kickboxing και το box αποτελεί καθημερινότητα για εκείνη, χαρίζοντάς της το σώμα που απολαμβάνουμε να βλέπουμε.Dwayne "The Rock" Johnson

Βράχος όνομα και πράγμα, ο Dwayne δε χαρίζεται στις προπονήσεις του. Το bodybuilding που κάνει βασίζεται σε πέντε προπονήσεις την εβδομάδα, στις οποίες διαμοιράζει κάθε μέρος του σώματος. Δευτέρα πλάτη, Τρίτη στήθος, Τετάρτη πόδια, Πέμπτη ώμοι, Παρασκευή χέρια και Σαββατοκύριακο ξεκούραση. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Tom Hardy

Για τις ανάγκες του Bane πήρε περίπου 15 κυλά μυϊκή μάζα, μέσα από εντατική διατροφή και καθημερινές προπονήσεις. Τι περιλάμβαναν; Ο προπονητής του «έσπασε» μια προπόνηση σε μικρές μέσα στην ημέρα, για 20 λεπτά η καθεμία – μία το πρωί, μία το μεσημέρι, μια το απόγευμα και μια πριν τον ύπνο. Τα κιλά που χρησιμοποιούσε ήταν αρκετά ελαφρά, δίνοντας βάση στις πολλές επαναλήψεις. Δείτε εδώ μια τυπική ημέρα προπόνησης στήθους του Tom και εδώ μία από τις προπονήσεις που έκανε για τις ανάγκες τις ταινίας The Warrior. 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1826 - Ο Γεώργιος Σαχτούρης και ο Κωνσταντίνος Κανάρης νικούν τον Τουρκικό Στόλο κοντά στη Σάμο.
    1906 - Καταστροφές ελληνικών ιδρυμάτων, εκκλησιών και σχολείων της Φιλιππουπόλεως από τους Βουλγάρους. Με τις μεθόδους αυτές εξοντώνεται ο Ελληνισμός της Αν. Ρωμυλίας.
    1907 - Ελληνικό ανταρτικό σώμα περικυκλώνεται από τουρκικό τμήμα στην περιοχή Γέρμας Καστοριάς και εξοντώνεται, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού του, Ανθλγού Τσοτάκου Νικ. (Γέρμα).
    1945 - Αρχίζει να λειτουργεί το «Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας», που ιδρύθηκε με τη ΣΠ 54, με πρώτο διευθυντή τον Ηρ. Πετμεζά.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2