Αυτοί οι celebrities δεν λένε να γεράσουν

Εντάξει, τα λεφτά σε κάνουν να ξανανιώνεις, αλλά αυτοί οι celebrities φαίνεται να μην έχουν γεράσει ούτε μια μέρα.
Αυτοί οι celebrities δεν λένε να γεράσουν

Η αιώνια νιότη είναι κάτι που πολλοί ποθούμε, αλλά λίγοι καταφέρνουμε να αποκτήσουμε. Εκτός από αυτούς τους celebrities φυσικά, οι οποίοι φαίνεται να έχουν νικήσει μια και καλή το πέρασμα του χρόνου και δείχνουν σήμερα πιο νέοι από ποτέ.

O Paul Rudd, ετών 54 μοιάζει σα να μη γέρασε μια μέρα από τότε που έπαιξε στο νεανικό Clueless.H Rihanna ήταν έφηβη όταν έβγαλε το πρώτο της σίνγκλ, και παραμένει μια έφηβη στα 34 της χρόνια.Τον θυμάσαι τον Daniel Dae Kim από τη σειρά Lost;  Κι όμως, είναι 53.Πάνε 18 χρόνια από τότε που ο Kanye West κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ και σήμερα μοιάζει ίδιος με τότε.Το 2000, η Beyoncé ήταν 19 ετών στις Destiny's Child. Σήμερα, είναι 39 και εξακολουθεί να δείχνει υπέροχη.Για τη Sandra Bullock τι να πεις; Ο χρόνος μοιάζει να την έχει αφήσει ίδια.Η Jennifer Lopez είχε δηλώσει πώς νιώθει πιο ωραία από ποτέ στα 52 της. Δε θα διαφωνήσουμε.

Πολύς κόσμος σχολιάζει αρνητικά την περίφημη αυστηρή δίαιτα της Gwyneth Paltrow. Ε και; Προφανώς λειτουργεί  για να δείχνει έτσι στα 49 της.Η γυμναστική και η σωστή διατροφή, σύμφωνα με την ίδια πάντα, έχουν κρατήσει την Halle Berry νέα στα 55 της.Σοβαρά τώρα, είναι δυνατόν ο Keanu Reeves να είναι 57 ετών; Θα μας τρελάνει;Brad Pitt 58 ετών, χωρίς σχόλια.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v