RSS

Όλα τα άρθρα του In2life.gr είναι διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας RSS. Μέσω των RSS Feeds του In2life μπορείτε να λαμβάνετε άμεσα και δωρεάν όλα τα άρθρα, ενσωματώνοντας τα στο πρόγραμμα ανάγνωσης RSS που χρησιμοποιείτε.

*Οι υπηρεσίες RSS του In2life παρέχονται δωρεάν αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική χρήση, από φυσικά πρόσωπα. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση και αναπαραγωγή, εντός ή εκτός του Διαδικτύου θα πρέπει να υπάρξει ειδική έγγραφη άδεια από την εταιρία Media2day, κάτοχο παντός είδους πνευματικών και άλλων δικαιωμάτων της ιστοσελίδας In2life.gr

Τι είναι τα RSS;

Η τεχνολογία RSS (Really Simple Syndication) είναι ένα format ανταλλαγής περιεχομένου βασισμένο στη γλώσσα XML και αποτελεί έναν απλό τρόπο για την αποστολή πληροφοριών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να δηλώσετε στο προγράμματος ανάγνωσης ειδήσεων (RSS News Reader), ποια ακριβώς νέα επιθυμείτε να λαμβάνετε, και αυτομάτως θα σας αποστέλλονται όλες οι νέες ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με τα νέα που έχετε επιλέξει. Με αυτόν τον τρόπο δεν απαιτείτε η συνεχής σας επίσκεψη στην ιστοσελίδα ώστε να ψάχνετε να βρείτε αν υπάρχουν νέα άρθρα στο θέμα που σας ενδιαφέρει.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα RSS Feed;

1. Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων (News Aggregator)

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ανακτήσετε το περιεχόμενο των καναλιών του In2life, είναι η χρήση ενός προγράμματος ανάγνωσης ειδήσεων (RSS News Reader). Πρόκειται για freeware εφαρμογές τις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας ώστε να λαμβάνετε αυτόματα το περιεχόμενο που έχετε επιλέξει. Προκειμένου να προσθέσετε κάποια κατηγορία στο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων που χρησιμοποιείτε, κάνετε δεξί κλικ σε κάποια από τις κατηγορίες που υπάρχουν επιλέγετε "Αντιγραφή συντόμευσης" (Copy shortcut), και τέλος κάνετε Επικόλληση (Paste) της συντόμευσης στο πεδίο διευθύνσεων του προγράμματος.

Διαλέξτε κάποιο από τα παρακάτω προγράμματα ανάγνωσης RSS:

RSS News Readers για Windows
Online Νews Readers
RSS News Readers για MacOS X

2. Ενσωματώνοντας το RSS feed στο προσωπικό σας (ιστολόγιο) blog

Ένας άλλος τρόπος χρήσης της υπηρεσίας είναι ενσωματώνοντας το περιεχόμενο του feed που επιθυμείτε στο προσωπικό σας blog. Με αυτόν τον τρόπο εμπλουτίζετε το περιεχόμενο του blog σας και πολλοί αναγνώστες σας μπορούν να διαβάζουν όλα τα τελευταία άρθρα του In2life μέσω του ιστολογίου σας.

"Για να δρέψεις την πραγματικότητα, ό,τι απλά ονειρεύεσαι, ζήσε με έναν παιδιάστικο, στοχαστικό και ανέμελο τρόπο στο δάσος της μοναξιάς."

Jack Kerouac, 1922-1969, Αμερικανός συγγραφέας

 • 1864 - Ιδρύεται ο Ερυθρός Σταυρός.
  1940 - Μετά το τορπιλλισμό του Έλλη και της έντασης των ελληνοϊταλικών σχέσεων η Μεγάλη Βρετανία ανακοινώνει ότι οι ναυτικές και αεροπορικές της δυνάμεις θα ενισχύσουν την Ελλάδα εάν τυχόν υποστεί επίθεση.
  1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Βραζιλία κηρύσσει πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα, (Γερμανία και Ιταλία όχι όμως Ιαπωνία).
  1962 - Το πρώτο στον κόσμο πλοίο που κινείται με πυρηνική ενέργεια, το The Savannah, ολοκληρώνει το παρθενικό του ταξίδι.
  1975 - Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ.
  1989 - Ανακαλύπτεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δακτύλιος γύρω από τον Ποσειδώνα.
  2004 - Άγνωστοι εισβάλλουν στο Μουσείο του Όσλο και αφαιρούν δύο πίνακες του Έντβαρτ Μουνκ, ανάμεσά τους την πασίγνωστη «Κραυγή».

© 2002-2019 MEDIA2DAY