Tips για αδυνάτισμα χωρίς στερήσεις

Ξέρατε ότι μπορείτε να ακολουθείτε διατροφή για απώλεια βάρους χωρίς να στερείστε την απόλαυση των γλυκών; Η ΓΙΩΤΗΣ με τη σειρά Sweet&Balance απαντά «ναι».
Tips για αδυνάτισμα χωρίς στερήσεις
Γίνεται mousse σοκολάτας χωρίς ενοχές; Ζωή χωρίς ζάχαρη σημαίνει απαραίτητα ζωή χωρίς ένα ονειρεμένο τσηζκέικ ή ένα λαχταριστό παγωτό το καλοκαίρι; Ισορροπημένη διατροφή συνεπάγεται πάντα απαγορεύσεις στην έμφυτη – όπως λένε οι ειδικοί – επιθυμία μας για γλυκό;

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και είμαστε αποφασισμένοι να χάσουμε επιτέλους εκείνα τα κιλά που μας περισσεύουν, τα παραπάνω ερωτήματα στριφογυρίζουν στο κεφάλι ή το… στομάχι μας και αυτή η ακαταμάχητη επιθυμία που μας πιάνει κάθε τόσο για γλυκό μας μοιάζει ακόμη πιο επικίνδυνη: Αν το στερηθούμε εντελώς, σε λίγες μέρες δεν θα κρατιόμαστε και η μάχη της ζυγαριάς θα χαθεί. Σωστά;

Η ΓΙΩΤΗΣ μας δίνει τη λύση για να νικήσουμε αυτό το… στερητικό αδιέξοδο. Με τη σειρά Sweet & Balance απαντά πως μπορούμε να παραμείνουμε «πιστοί» στον στόχο μας, χωρίς να στερηθούμε την απόλαυση ενός γλυκού. Γλυκό, άλλωστε, δεν σημαίνει απαραίτητα ζάχαρη ή απαγόρευση.



Αν είστε λοιπόν κι εσείς ανάμεσα σε αυτούς που έχουν θέσει ως στόχο ένα καλλίγραμμο σώμα και μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά δεν… μπορούν χωρίς γλυκό, η λύση είναι απλή: Μην το στερηθείτε. Πώς γίνεται αυτό; Με μια σειρά από έξυπνα γλυκίσματα που αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους, ετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα και, το κυριότερο: δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia, έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη και Γλυκαιμικό Φορτίο, περιέχουν περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά ενώ είναι πλούσια σε πολύτιμες φυτικές ίνες.

Θέλετε μερικά παραδείγματα απόλαυσης;

- Τούρτα Cookies & Cream με κομμάτια από μπισκότο και λαχταριστή κρέμα
- Μίγμα για απίθανο Παγωτό με γεύση βανίλια και σοκολάτα
- Πεντανόστιμο Μιλφέιγ έτοιμο σε λίγα λεπτά
- Δροσιστικό Φρουί Ζελέ με γεύση κεράσι ή φράουλα
- Mousse σοκολάτας με ονειρεμένη γεύση και απαλή υφή, για μοναδική απόλαυση
- Σοκολάτα - bitter και γάλακτος – που τρώγεται σκέτη ή χρησιμοποιείται για αυτοσχεδιασμούς μοναδικών σπιτικών γλυκών
- Mini σοκολατάκια - bitter και γάλακτος - σε πρακτική συσκευασία, για να υπάρχουν πάντα στην τσάντα μας
- Μίγμα για Κέικ για ένα υπέροχο πρωινό ή απογευματινό σνακ όλης της οικογένειας.



Στα ράφια των σούπερ-μάρκετ θα βρείτε πολύ περισσότερα προϊόντα Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ ενώ στο www.sweetandbalance.gr υπάρχουν και πολλές ιδέες για καταπληκτικές συνταγές. Μην ξεχάσετε το γλυκαντικό Sweet & Balance με εκχύλισμα του φυτού stevia σε δισκία ή σε σκόνη για περισσότερη γλυκιά απόλαυση παντού.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v