Κρατάτε με γιατί σαλ(a)τάρω!

Δείτε πώς μπορεί ένα φαινομενικά ζωηρό σαλατικό να οδηγηθεί στην αυτοκτονία. Κάντε το σαλατοτέστ ζωντάνιας και... προστατέψτε το σαλατικό σας από μία ζωή χωρίς ποιότητα. Η Alea μας δείχνει τον τρόπο.
Κρατάτε με γιατί σαλ(a)τάρω!
Όταν κρατάς τις ρίζες σου με τη γη, μπορείς να συνδυάσεις μια βαθιά καλλιέργεια με τις πιο προσγειωμένες αντιλήψεις. Αλίμονο απ’ τους ξεριζωμένους, αυτούς που άφησαν πίσω τα χώματα στα οποία μεγάλωσαν.

Την περασμένη Τρίτη, ο Ρούλης ο Μαρούλης, γνωστός από τη συμμετοχή του στη Διαδήλωση των Λαχανικών στα Εξάρχεια, τον περασμένο Μάρτιο, αποπειράθηκε να δώσει ένα τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από την ταράτσα πολυκατοικίας στην Κυψέλη.

Σε άθλια κατάσταση, άπλυτος, καταλασπωμένος και μαραζωμένος, ο Μαρούλης δεν θύμιζε σε τίποτα τον τρυφερό συνοδό της Αθερίνας Ψαροπούλου και της Γόπας Ψαριάδου ή τον ζωηρό θαμώνα του Ceasar’s Salad Bar. Και φυσικά, οι πρώτοι που έσπευσαν να τον εγκαταλείψουν ήταν αυτοί που είχε ευεργετήσει: κάτι ανεύθυνοι μποέμ όπως ο Σαλί Γκαρό κι εκείνα τα τιποτένια σκουλήκια που φιλοξενούσε κατά καιρούς και που απλά εκμεταλλεύονταν την καλοσύνη του.

Οι πραγματικά στενοί φίλοι του, Σίφης Φρεσκοκρεμμυδάκης και Στέλιος Άνηθος, έσπευσαν να καλέσουν τον ειδικό λαχανοψυχολόγο Μήτσο Μανάβη, ενημερώνοντάς τον για την προβληματική σχέση του Μαρούλη με τη Λαϊκή τραγουδίστρια Λόλα Ρόσα, αλλά και για τις απειλές που δεχόταν από τον ευρύτερο κοινωνικό του περίγυρο (τον καλούσαν πολύ συχνά σε τραπέζια και τον προειδοποιούσαν ότι «θα τον φάνε ζωντανό») ίσως λόγω της ιδεολογικής του ταύτισης με τον πολιτικό χώρο των Πρασίνων.

Η Ντομάτα Χωριατοπούλου, η φίλη του που συντόνιζε από κάτω την προσπάθεια διάσωσης, μαζί με το συγκεντρωμένο πλήθος των λαχανικών, έπαθε τελικά αφυδάτωση και μεταφέρθηκε λιαστή στα εξωτερικά ιατρεία του GOURMIKA. Ακόμα κι ο Μπάμπης Αγγουρόπουλος, συνήθως κάθετος υπέρ του φτηνού, λαχαναγοραίου έρωτα, έμεινε για να συμπαρασταθεί στον ευαίσθητο Μαρούλη, όταν κατάλαβε ότι εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο...

Αποκλειστικά ντοκουμέντα από την απόπειρα του Ρούλη Μαρούλη...


ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΣΑΛΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!


ΚΑΝΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΣΑΛΑΤΟΤΕΣΤ ΖΩΝΤΑΝΙΑΣ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v