Aδυνάτισμα για ”Bon Viveur” με το in2life.gr

Πως συνδυάζεται η απώλεια βάρους με την αδυναμία στις ωραίες γεύσεις; Η Gilli Diet έχει τη λύση που ακούει στο όνομα ”Bon Viveur”: Ένα exclusive επιστημονικό πρόγραμμα διατροφής για απώλεια βάρους χωρίς εκπτώσεις στη γεύση. Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες του in2life.gr

Πόσες φορές δεν αποφασίσατε να τρώτε υγιεινά, σε τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με τις συμβουλές των διαιτολόγων και πόσες φορές δεν αθετήσατε αυτή την υπόσχεση προς τον εαυτό σας, γυρνώντας σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα στο γραφείο και αδειάζοντας το ψυγείο, με τη δικαιολογία ότι, αφού δεν είχατε φάει τίποτα όλη την ημέρα μια μικρή... παρασπονδία επιτρέπεται;

Μια λύση στα προβλήματα αυτά έρχεται να δώσει η Gilli Diet, προσφέροντάς σας μια ολοκληρωμένη, ισορροπημένη και, κυρίως, γευστική δίαιτα, χωρίς να απαιτεί καμία προσπάθεια εκ μέρους σας. Τα μενού της Gilli, προσαρμοσμένα στις διατροφικές συνήθειες και τις γευστικές προτιμήσεις του πελάτη, έρχονται απ’ ευθείας στο χώρο που εσείς θα επιλέξετε.

Οι δίαιτες Gilli έχουν δημιουργηθεί από ειδικούς επιστήμονες, με βάση τις εγκυρότερες έρευνες της ιατρικής, της διαιτολογίας και της τεχνολογίας τροφίμων. Πρόκειται για μια δίαιτα ισορροπημένη, με σωστό καταμερισμό πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων, έτσι ώστε να χάνετε λίπος και όχι μυϊκό ιστό ή νερό.

Τα φρέσκα υλικά που επιλέγονται και ο υγιεινός τρόπος παρασκευής των γευμάτων (τα οποία παραδίδονται σε εσάς κρύα, σύμφωνα με τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής) διατηρούν αναλλοίωτα τα πολύτιμα συστατικά των τροφών (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία κλπ) προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη διατροφική αξία σε κάθε πιάτο που δοκιμάζετε”, λέει ο κ. Νίκος Γιατράς, διαιτολόγος- διατροφολόγος και προϊστάμενος των διαιτολογικών τμημάτων της Gilli Diet.

Τα πλεονεκτήματα της Gilli Diet, όμως, δε σταματούν εδώ: καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματός σας, αλλά και μετά το πέρας του, έχετε στη διάθεσή σας τον προσωπικό σας σύμβουλο Gilli, για οποιαδήποτε διατροφική συμβουλή χρειαστείτε, καθώς και παρακολούθηση από έμπειρους διαιτολόγους, λιπομέτρηση και έλεγχο βάρους σε τακτά χρονικά διαστήματα και, αν χρειαστεί, ψυχολογική και ιατρική υποστήριξη.

Τέλος, στα καταστήματα Gilli Centers, μπορείτε να επιταχύνετε και να εξασφαλίσετε το θετικό αποτέλεσμα της δίαιτάς σας, εκμεταλλευόμενοι τις εναλλακτικές επιστημονικές θεραπείες που η Gilli Diet προσφέρει στα μέλη της. Οι θεραπείες αύξησης του μεταβολισμού, καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και σύσφιξης μέσω παθητικής γυμναστικής βοηθούν επικουρικά στο τέλειο αποτέλεσμα.

Το μενού που ξεχωρίσαμε ανάμεσα στις επτά ειδικά μελετημένες προτάσεις της Gilli Diet, και το οποίο σας προτείνουμε λέγεται Bon Viveur και είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομά του:

ένα μενού που σχεδιάστηκε ειδικά για όσους αγαπούν την καλοπέραση και χαίρονται έντονα τη ζωή τους, απολαμβάνουν το ξεχωριστό και το ιδιαίτερο, θέλουν να διατηρούνται νέοι, δυνατοί και υγιείς, ενώ παράλληλα έχουν υψηλές γευστικές απαιτήσεις.

Η φόρμουλα του Bon Viveur προσφέρει στον οργανισμό όση ακριβώς ενέργεια χρειάζεται, ενώ οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που περιέχει αφενός μεν δρουν αντιοξειδωτικά, θωρακίζοντας την υγεία, αφετέρου δε αυξάνουν το μεταβολισμό, με αποτέλεσμα την καύση του περιττού λίπους.

Οι γεύσεις του Bon Viveur, εμπνευσμένες από τη διεθνή κουζίνα και με τους πιο εκλεκτούς γαστρονομικούς συνδυασμούς προσφέρουν συναρπαστικές γευστικές εμπειρίες σε όσους έχουν επιλέξει να ζουν ως… Bon Viveur.

Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες του In2life

Ειδικά για τους ”Bon Viveur” αναγνώστες του in2life.gr, η Gilli Diet ετοίμασε μία μοναδική προσφορά. Με την επίδειξη της εκτύπωσης του άρθρου, κερδίζετε έκπτωση 15% στη μηνιαία τιμή του μενού, η οποία είναι 552 ευρώ, καθώς και μία έξτρα εβδομάδα εντελώς δωρεάν. Απλά καλέστε το 210 614 3333 για να μιλήσετε με την κ. Ροζαλία Κοντολέων και να κλείσετε το πρώτο σας ραντεβού με τον αντιπρόσωπο της Gilli.

Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος Ιουνίου

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v