Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους

Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους και απόρους θα πραγματοποιούν εθελοντές καρδιολόγοι σε ιατρεία της Αθήνας.
Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους
Προληπτικές Καρδιολογικές Εξετάσεις για ανασφάλιστους και απόρους θα πραγματοποιούν εθελοντές Καρδιολόγοι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στα Δημοτικά Ιατρεία (Σόλωνος 78) του Δήμου Αθηναίων, στο διάστημα 29 Φεβρουαρίου-4 Μαρτίου 2016, και ώρες 09.00-12.00 το πρωί.

Οι καρδιολογικές εξετάσεις θα γίνονται κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2103626587 και πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και ως συνέχεια της κοινής προσπάθειας των δύο φορέων για την προαγωγή και πρόληψη υγείας των πολιτών, καθώς και για τη μείωση της θνητότητας από τα Καρδιοαγγειακά Νοσήματα.

Ο πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Στέφανος Φούσας, με αφορμή τις εξετάσεις στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων δήλωσε: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι συνεχίζεται η συνεργασία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας με τον Δήμο Αθηναίων σε μια διαρκή προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v