ΜΗΤΕΡΑ: Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Το ΜΗΤΕΡΑ διοργανώνει για 4η χρονιά μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για νέους ιατρούς σε νέες χειρουργικές τεχνικές της Γυναικολογίας.
ΜΗΤΕΡΑ: Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης
Το ΜΗΤΕΡΑ στην προσπάθειά του όχι μόνο να παρέχει άριστες ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και να υπηρετεί την έρευνα και την επιμόρφωση, για συνεχή χρονιά διοργανώνει το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με σκοπό την εξειδίκευση και την εξοικείωση νέων γιατρών με τις νέες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στη Γυναικολογία.

Το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης έχει θέμα «Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία» και αφορά νέους ιατρούς, ειδικευμένους στο αντικείμενό τους, οι οποίοι επιθυμούν την απόκτηση εμπειρίας και γνώσεων στη Λαπαρασκοπική Χειρουργική.
Το πρόγραμμα οργανώνεται και υλοποιείται υπό την εποπτεία του Επιστημονικού Συμβουλίου ΜΗΤΕΡΑ με Υπεύθυνο τον κ. Γεώργιο Καλλιπολίτη, Aν. Καθηγητή Μαιευτικής Γυναικολογίας Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρο Επιστημονικού Συμβουλίου ΜΗΤΕΡΑ, και Διευθυντή του προγράμματος τον κ. Στέφανο Χανδακά, MD, MBA, PhD, Διδ. Παν/μίου Αθηνών, Επιστημονικό Συνεργάτη ΜΗΤΕΡΑ, Μέλος Επιστημονικού Συμβουλίου ΜΗΤΕΡΑ.

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 11 Δεκεμβρίου 2015 ενώ τα μαθήματα ξεκινούν την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης ή να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής επισκεφτείτε το site ΜΗΤΕΡΑ.  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v