ΕΥΕΞΙΑΥΓΕΙΑ

Όμιλος Υγεία: Πιστοποίηση για άνοιγμα στον ιατρικό τουρισμό

Έχοντας τη διεθνή πιστοποίηση κατά TEMOS και δημιουργώντας ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης διεθνών ασθενών, ο Όμιλος Υγεία με τα νοσοκομεία «Υγεία» και «Μητέρα» εισέρχεται δυναμικά στη διεθνή αγορά του ιατρικού τουρισμού.

Όμιλος Υγεία: Πιστοποίηση για άνοιγμα στον ιατρικό τουρισμό

Τα δύο μεγαλύτερα νοσοκομεία του Ομίλου, το Υγεία και το Μητέρα, πιστοποιήθηκαν από τον μοναδικό παγκοσμίως Οργανισμό Πιστοποίησης Υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού TEMOS, με σκοπό τη διεύρυνση της αγοράς των υπηρεσιών υγείας της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο.

Τα νοσοκομεία ‘Υγεία’ και ‘Μητέρα’, είναι τα μοναδικά στην Ελλάδα και μεταξύ των 20 διακεκριμένων υγειονομικών οργανισμών διεθνώς, που έχουν πάρει αυτή την πιστοποίηση, για τη δυνατότητα και επάρκειά τους να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ξένων ασθενών, ενώ ταυτόχρονα με τις ιατρικές ειδικότητες και τα Τμήματα που διαθέτουν, καλύπτουν το σύνολο των υπηρεσιών υγείας.

Επιπλέον, ο Όμιλος Υγεία προχώρησε στη δημιουργία εξειδικευμένου Τμήματος Εξυπηρέτησης Διεθνών Ασθενών, για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των ασθενών και των οικείων τους.

Όπως δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Υγεία, κα Αρετή Σουβατζόγλου, ‘Η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών υγείας και η ανταγωνιστική εμπορική πολιτική του Ομίλου Υγεία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Ελλάδα συνεχίζει εν μέσω κρίσης να αποτελεί ελκυστικό τουριστικό προορισμό, μας καθιστά την ιδανική επιλογή για τους ασθενείς που μας εμπιστεύονται την υγεία τους. Η επιτυχής έκβαση της επιθεώρησης και η επίτευξη της πιστοποίησης είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τα νοσοκομεία μας, καθώς μας παρέχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα ευρύ δίκτυο φορέων της διεθνούς αγοράς του Ιατρικού Τουρισμού, με απώτερο στόχο τη διεύρυνση της αγοράς των πελατών μας και την προσέλκυση ασθενών του εξωτερικού’.

Το Σύστημα Πιστοποίησης TEMOS αποτελεί ‘σφραγίδα εμπιστοσύνης’ για τις διεθνείς ασφαλιστικές εταιρίες και τους οργανισμούς ιατρικής βοήθειας παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την υιοθέτηση προδιαγραφών ποιότητας στις υπηρεσίες υγείας, σύμφωνα με διεθνείς πρακτικές και παράλληλα την κάλυψη των απαιτήσεων όλων των ενδιαφερομένων στον Ιατρικό Τουρισμό και τη Διασυνοριακή φροντίδα, με στόχο την αναβάθμιση της διαχείρισης του Διεθνή Ασθενή.

Ο Ιατρικός Τουρισμός είναι από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες στον κόσμο. Περίπου 14,5 εκατομμύρια αφίξεις τουριστών καταγράφονται ανά έτος στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας έτσι τη δυνατότητα προβολής του Ιατρικού Τουρισμού ως μιας νέας - προς ανάπτυξη- υπηρεσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v