Η εκστρατεία με νέα Περίπτερα Δωρεάν Ψηλάφησης συνεχίζεται

Με την υποστήριξη της Roche Hellas η εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» συνεχίζει τις προσπάθειές της με νέα περίπτερα Δωρεάν Ψηλάφησης σε όλη την Ελλάδα. Μετά το Σύνταγμα και την Κηφισιά σειρά έχει το Ηράκλειο Κρήτης.
Η εκστρατεία με νέα Περίπτερα Δωρεάν Ψηλάφησης συνεχίζεται
Τον περασμένο Οκτώβριο η εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» εγκατέστησε το πρώτο Περίπτερο Δωρεάν Ψηλάφησης στο σταθμό Συνάγματος του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, με την ευγενική υποστήριξη της Roche (Hellas) A.E. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη! Εκατοντάδες γυναίκες ενημερώθηκαν από γιατρούς - ογκολόγους για την πρόληψη κατά του Καρκίνου του Στήθους και υποβλήθηκαν σε δωρεάν ψηλάφηση.

Δεδομένου ότι το 80% των Καρκίνων του Στήθους έχουν διαγνωσθεί από γυναίκες που ενημέρωσαν έγκαιρα το γιατρό τους για ασυνήθιστες αλλαγές που εντόπισαν στο στήθος τους, η εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους», με την ευγενική υποστήριξη της Roche (Hellas) A.E., παίρνει την πρωτοβουλία να ταξιδέψει το Περίπτερο Δωρεάν Ψηλάφησης σε 5 σημεία της Ελλάδος.

Πρώτος σταθμός αυτού του ταξιδιού ζωής ήταν ο Δήμος Κηφισιάς. Από τις 21 έως τις 25 Φεβρουαρίου, οι γυναίκες της Κηφισιάς επισκέφτηκαν το Περίπτερο Δωρεάν Ψηλάφησης για ψηλάφηση στήθους και ενημέρωση από τους έμπειρους γιατρούς του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι». Και το ταξίδι συνεχίζεται με επόμενο σταθμό το Ηράκλειο Κρήτης.

Μια φορά το μήνα, αφιερώστε λίγα λεπτά στον εαυτό σας για αυτοεξέταση στήθους. Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο σχήμα, μέγεθος ή δέρμα, ενημερώστε αμέσως το γιατρό σας. Θυμηθείτε ότι 9 στους 10 όγκους στο στήθος δεν είναι κακοήθεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v