ΕΥΕΞΙΑΥΓΕΙΑ

Διαδικτυακή ημερίδα του iatronet.gr με θέμα τον διαβήτη

To iatronet.gr, σε συνέχεια των οκτώ επιτυχημένων ημερίδων "Βήματα Ασθενών", διοργανώνει την πρώτη του ημερίδα για το 2020 που θα απευθύνεται άμεσα στο κοινό.

Διαδικτυακή ημερίδα του iatronet.gr με θέμα τον διαβήτη

To iatronet.gr, σε συνέχεια των οκτώ επιτυχημένων ημερίδων "Βήματα Ασθενών", διοργανώνει την πρώτη του ημερίδα για το 2020 που θα απευθύνεται άμεσα στο κοινό. Η ημερίδα αφορά τον διαβήτη και θα πλαισιώνεται από καταρτισμένους αξιόλογους ομιλητές, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν το κατάλληλο πληροφοριακό υλικό για τον διαβήτη και τα νέα θεραπευτικά δεδομένα.

Η επιλογή του διαβήτη ως κεντρικό θέμα της ημερίδας οφείλεται στο γεγονός ότι η ασθένεια αυτή, που ταλαιπωρεί εκατ. ανθρώπους και που στην χώρα μας εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στον κατάλογο των ασθενειών, με την εξέλιξη της επιστήμης και της έρευνας αντιμετωπίζεται ολοένα και πιο αποτελεσματικά. Η πληροφόρηση λοιπόν για τα νέα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν τον διαβήτη κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

Το θέμα της ημερίδας του iatronet.gr είναι "ΔΙΑΒΗΤΗΣ: Σύγχρονες προσεγγίσεις" και θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 διαδικτυακά.

Η επιστημονική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει γίνει από τον Δρ. Ανδρέα Μελιδώνη, Συντονιστή-Διευθυντή του Διαβητολογικού Τμήματος του METROPOLITAN HOSPITAL.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι εκτός του κ. Μελιδώνη, η κ. Αικατερίνη Τρικκαλινού / Επιμελήτρια Παθολόγος – Διαβητολόγος, ο κ. Χάρης Δημοσθενόπουλος Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και η κ. Μαρία Τριανταφύλλου, Γενική Γραμματέας της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.

Στόχος της ημερίδας, όπως προαναφέρθηκε, είναι η εκπαίδευση και ενημέρωση του κοινού για τις σύγχρονες προσεγγίσεις στον διαβήτη, τα νέα δεδομένα και τις έρευνες.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί απευθείας με live - streaming λόγω των έκτακτων συνθηκών. Για την εγγραφή, συμμετοχή και την παρακολούθησή της, το πρόγραμμα αλλά και τις προηγούμενες ημερίδες "Βήματα Ασθενών" ακολουθήστε www.iatronet.gr/vimata-asthenon.

Για την εν λόγω ημερίδα έχει δημιουργηθεί επίσης και ειδική σελίδα στο Facebook.

Πρόκειται για μία ημερίδα που σίγουρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα ασχοληθεί με μια πολύ σοβαρή ασθένεια - τον διαβήτη - και από την οποία μπορεί να εξαχθούν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι σύλλογοι ασθενών που σχετίζονται με τον διαβήτη - και όχι μόνο - μπορούν μέσα από την ημερίδα αυτή να πληροφορηθούν όλα τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα γύρω από την ασθένεια και να υποβάλλουν αντίστοιχα ερωτήματα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι με το πέρας της ημερίδας θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδια του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).

Χορηγός της είναι η Ascensia Diabetes Care.

Υποστηρικτές, οι φαρμακευτικές εταιρείες Pharmaserve Lilly, BIANEΞ Α.Ε, Libytec Φαρμακευτική Α.Ε. και DEMO ΑΒΕΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Οι αποτυχίες είναι οι πινακίδες κατεύθυνσης στον δρόμο για το επιθυμητό αποτέλεσμα."

C.S. Lewis, 1898-1963, Ιρλανδός συγγραφέας

 • 1483 - O Ριχάρδος Γ' γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
  1609 - Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
  1630 - Ο Σουηδός βασιλιάς Γουστάβος Αδόλφος ξεκινά απόβαση σουηδικών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια του Τριακονταετούς Πολέμου στη Γερμανία.
  1827 - Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
  1913 -Ο Ελληνικός Στρατός (VII Μεραρχία) απελευθερώνει το Άνω Νευροκόπι.
  1921 -Ο Ελληνικός Στρατός (Γ' ΣΣ), μετά από σκληρή και αποφασιστική μάχη καταλαμβάνει το Δορύλαιο (Εσκή Σεχήρ) της Μικράς Ασίας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2