Τanilas: Και ξεχνάς τη δυσκοιλιότητα!

Σε κούρασε η αίσθηση φουσκώματος λόγω δυσκοιλιότητας; Υπάρχει λύση.
Τanilas: Και ξεχνάς τη δυσκοιλιότητα!

Tο ξέρω, βαρέθηκες να περιμένεις. Και αυτή η αίσθηση φουσκώματος σε έχει πια κουράσει. Ναι, είναι αλήθεια, η δυσκοιλιότητα μπορεί να σου χαλάσει τα σχέδια, το κέφι, να σε ταλαιπωρήσει, ακόμα και να σου προκαλέσει ντροπή.

Η δυσκοιλιότητα μπορεί να εμφανιστεί σε όλους τους ανθρώπους, για διαφορετικούς στον καθένα λόγους. Μπορεί να φταίει η διατροφή, το άγχος, μια εγκυμοσύνη ή ακόμα και ένα ταξίδι. Το μόνο σίγουρο είναι πως για όλους είναι το ίδιο δυσάρεστη. Αν έχεις κι εσύ βαρεθεί να σου «χτυπάει» κάθε τρεις και λίγο η δυσκοιλιότητα την πόρτα, δοκίμασε να κάνεις ορισμένες αλλαγές στην καθημερινότητά σου.


Για παράδειγμα κόψε τα junk food και τα πολλά τηγανητά και προτίμησε τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες, όπως λαχανικά, φρούτα και δημητριακά ολικής άλεσης και πολλαπλασίασε το νερό που πίνεις. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τακτική άσκηση μπορούν να σε απαλλάξουν από τα ενοχλητικά συμπτώματα της δυσκοιλιότητας.

Αν πάλι τα συμπτώματα επιμένουν, δοκίμασε το tanilas, που επιτρέπει την καλύτερη ενυδάτωση των κοπράνων δίνοντάς τους μια φυσιολογική σύσταση. Το tanilas σε σκόνη για πόσιμο διάλυμα δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι ή ηλεκτρολύτες και είναι απόλυτα ασφαλές για διαβητικούς, εγκύους, γυναίκες που θηλάζουν και για όσους ακολουθούν διατροφή χωρίς λακτόζη, ενώ η φανταστική του γεύση γκρέιπφρουτ-πορτοκάλι θα σε ενθουσιάσει.


Με το tanilas θα ανακουφιστείς μέσα σε 24 με 48 ώρες, ενώ θα απαλλαγείς από τα ενοχλητικά συμπτώματα της δυσκοιλιότητας, όπως το φούσκωμα και ο μετεωρισμός. Το tanilas δεν είναι εθιστικό, αλλά αντίθετα επανεκπαιδεύει το έντερο, βελτιώνοντας με ήπιο τρόπο τη διέλευση!

Οπότε μην το σκέφτεσαι! Πάρε tanilas και πες αντίο στη δυσκοιλιότητα!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v