ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

Σούπερ προπόνηση για το σπίτι με ένα σετ λάστιχα

Ένα σετ λάστιχα αρκεί για να γυμνάσεις όλο το σώμα σου στο σπίτι. Δες πώς θα τα καταφέρεις.

Σούπερ προπόνηση για το σπίτι με ένα σετ λάστιχα

Είναι ελαφριά στη μεταφορά, εύκολα στην αποθήκευση, αρκετά οικονομικά και μπορούν να βοηθήσουν στην ενδυνάμωση αλλά και στο κάψιμο θερμίδων.

Τα λάστιχα σε συνδυασμό με το βάρος του σώματος μπορούν να σου προσφέρουν μια άκρως αποτελεσματική προπόνηση για όλο το σώμα, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.

Αρχικά, θα χρειαστεί να εξοπλιστείς με τα εξής: Λάστιχα με λαβές όπως αυτά εδώ ή αυτά εδώ, 1 λάστιχο- θηλιά όπως αυτό εδώ, (επίλεξε το κατάλληλο ανάλογα τη δύναμή σου) και προαιρετικά ένα mini loop όπως αυτά εδώ

Αυτό ήταν. Τώρα το μόνο που χρειάζεσαι είναι έναν άνετο χώρο με μια πόρτα ή παράθυρο για να τα «περάσεις» και ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα για να γυμναστείς ολοκληρωμένα. Όπως το παρακάτω.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δυάδες ασκήσεων. Εκτελείς την κάθε δυάδα χωρίς διάλειμμα και ξεκουράζεσαι για 60-90 δευτερόλεπτα. Επαναλαμβάνεις την δυάδα για όσα σετ αναγράφονται.

Φρόντισε πριν ξεκινήσεις να κάνεις ένα δεκάλεπτο ζέσταμα με κινητοποιήσεις αρθρώσεων όπως αυτό εδώ, για να προετοιμάσεις σωστά τους μύες σου και να αυξήσεις τη θερμοκρασία του σώματός σου.

Καλή προπόνηση! 

1a. Καθίσματα με λάστιχο  3 σετ Χ 15-20 επαναλήψεις 1b. Κωπηλατική σκυμμένος με λάστιχο 3 σετ Χ 15-20 επαναλήψεις 
 


2a. Pushups κανονικά ή με γόνατα 2 Χ max επαναλήψεις  

Για προχωρημένους: Pushups με λάστιχο 2b. Άρσεις θανάτου με λάστιχο 2 Χ 15-253a. Κωπηλατική με ένα χέρι με λάστιχο  2 Χ 15-20/χέρι 3b. Στροφές κορμού με λάστιχο 2 Χ 15-20/πλευρά 
4a. Απαγωγές γλουτού στο πλάι με λάστιχο ή χωρίς  2 Χ 15-20/πλευρά 4b. Y’s ώμων με λάστιχο 2 Χ 15-20  
5a. Εκτάσεις τρικεφάλων πίσω από το κεφάλι με λάστιχο 2 Χ 15-20 5b. Κάμψεις δικεφάλων με λάστιχο 2 Χ 15-20 

6a. Γέφυρα γλουτών με το ένα πόδι 2 Χ 20-30/πλευρά 6b. Σανίδα με σταύρωμα χεριών εναλλάξ 2 Χ 20-30 δευτερόλεπτα 

Νικόλας Γεωργιακώδης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η διασημότητα μου έφερε ένα μεγάλο πλεονέκτημα: οι γυναίκες που μου λένε «όχι» είναι πιο ωραίες από άλλοτε."

Γούντυ Άλλεν, Αμερικανός ηθοποιός & σκηνοθέτης

 • 1314 - Oι 20.000 βαριά οπλισμένοι άνδρες του βασιλιά Εδουάρδου Β' της Αγγλίας συναντιούνται στο Μπάνοκμπερν με τη δύναμη των 8.000 Σκωτσέζων στρατιωτών του Ρόμπερτ δε Μπρους. Παρά την αριθμητική ανισότητα, οι Σκωτσέζοι καταφέρνουν καθοριστική νίκη επί των Άγγλων, η οποία ανοίγει το δρόμο για μια ελεύθερη Σκωτία με τον Ρόμπερτ δε Μπρους στο θρόνο.
  1812 - Ο Ναπολέων και οι Γάλλοι εισβάλλουν στην Ρωσική Αυτοκρατορία.
  1821 - Ιδρύεται με απόφαση των Προκρίτων Ύδρας η πρώτη Αστυνομία στην Ελλάδα.
  1894 - Η ΔΟΕ αποφασίζει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων κάθε 4 χρόνια.
  1913 - Η Ελλάδα και η Σερβία διαλύουν τη συμμαχία τους με τη Βουλγαρία, λόγω αμφισβήτησης των συνόρων στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.
  1947 - Ένας Αμερικανός πιλότος αναφέρει ότι, είδε άγνωστα αντικείμενα να πετούν στον ουρανό, κοντά στο βουνό Ρέινιερ κοντά στην Ουάσιγκτον, τα οποία περιγράφει ως "ιπτάμενους δίσκους".

© 2002-2019 MEDIA2DAY