Τα running events του φθινοπώρου

Πού θα τρέξουμε αυτό το φθινόπωρο; Παντού, η απάντηση. Δείτε μερικά από τα running events που θα μας κρατήσουν σε υψηλούς παλμούς εν όψει Μαραθωνίου.
Τα running events του φθινοπώρου
Σε βουνά και πόλεις της επαρχίας. Σε βραδινές διαδρομές και σκληροτράχηλες προκλήσεις. Οι αγώνες τρεξίματος του φθινοπώρου έχουν κάτι για τον καθένα. Από τους πιο αρχάριους μέχρι τους πιο hardcore.

Legion Run
15 Οκτωβρίου

Ο θεσμός επιστρέφει για να δοκιμάσει το σώμα και τις ικανότητες των συμμετεχόντων σε μια από τις πιο απαιτητικές διαδρομές αδρεναλίνης. Σε μια πίστα 5 χιλιομέτρων, θα τοποθετηθούν 21 συνολικά εμπόδια, τα οποία για να ξεπεραστούν, θα χρειαστεί δύναμη, εφευρετικότητα, αλλά και συνεργασία: Αναρρίχηση σε ύψος πέντε μέτρων, πλατφόρμες δύο μέτρων, δεξαμενή με πάγο, κεκλιμένος τοίχος 2,5 μέτρων, νεροτσουλήθρα είναι μερικά μόνο από τα... γυμνάσια που καλούνται να περάσουν οι ομάδες. Το κόστος συμμετοχής για ομάδες μέχρι 10 άτομα είναι 49€. Δηλώστε συμμετοχή εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για το Legion Run εδώ.

Κallithea Night Run
21 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Καλλιθέας μας περιμένει να φωτίσουμε την νύχτα στο δεύτερο Night Run, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο διαδρομές 5 και 2,5 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Τζιτζιφιών. Ο Αγώνας έχει την Διεθνή Πιστοποίησή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δρόμων AIMS και την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Στίβου ΙΑΑF, ενώ θα δοθεί ειδικός φακός σε κάθε συμμετέχοντα για τον Αγώνα. Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ (με χρονομέτρηση) και 15€ (με χρονομέτρηση και t-shirt). Την αίτηση συμμετοχής θα βρείτε εδώ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ladies Run at the Beach
22 Οκτωβρίου

Τα κορίτσια τρέχουν με ένα μυστικό ω-ω. Στον Αστέρα καιρό. Για μια ακόμα χρονιά ο αγώνας με επίκεντρο το συγκρότημα του Αστέρα επιστρέφει με αφετηρία και τερματισμο το Astir Beach. Ο αγώνας είναι πέντε χιλιομέτρων, κατά τη διάρκειά του θα διοργανωθούν παράλληλα events, οι συμμετέχουσες θα έχουν δώρο gadget μετά τον τερματισμό, ενώ στο τέλος θα πραγματοποιηθούν ομαδικά προγράμματα αποθεραπείας με Pilates. To κόστος συμμετοχής είναι 20€, εκ των οποίων τα 5€ μείον ΦΠΑ θα δοθούν στο φιλανθρωπικό σωματείο Δεσμός. Περισσότερα εδώ. 

Άθλος Μαινάλου
21-22 Οκτωβρίου

Πραγματοποιείται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στην περιοχή της Βυτίνας και περιλαμβάνει ένα άκρως ενδιαφέρον double bill: αγώνα δρόμου στο βουνό και αγώνα mountain bike. Η “ποδαράτη” διαδρομή είναι 19 χιλιόμετρα και 680μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς μέσα στο ελατοδάσος της Βυτίνας, ενώ ο αγώνας mountain bike 37 και 15 χιλιομέτρων. Το κόστος συμμετοχής είναι 10€. Για δηλώσεις συμμετοχής στους δύο αγώνες και αναλυτικές πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ

Υμηττός "Epic"
28 Οκτωβρίου

Εκεί ψηλά στον Υμηττό, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, όμως προγραμματίζεται ένας αγώνας με δύο διαφορετικές αποστάσεις σε καθαρά ορεινό πεδίο. Ο αγώνας "Epic" των 25 χιλιομέτρων απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς αγώνων βουνού, καθώς το πρώτο μισό του αγώνα είναι απαιτητικό τόσο ως προς την τεχνική δυσκολία του τερέν, όσο και ως προς το υψομετρικό προφίλ (1.200μ στα πρώτα 15 χιλιόμετρα).Ο αγώνας "Ανάβαση Τρελού" των 12 χιλιομέτρων από την άλλη, ένας καλός αγώνας για δρομείς που θέλουν να γνωρίσουν το ορεινό τρέξιμο σε αντιπροσωπευτικό τερέν, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και σκληρή δοκιμασία για τους έμπειρους δρομείς που θα προσπαθήσουν να κινηθούν πιο γρήγορα. Το κόστος για τον πρώτο είναι 24€ και για τον δεύτερο 16€. Δηλώστε συμμετοχή εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες εδώ

Meteora Trail Run
29 Οκτωβρίου

Στο εντυπωσιακό τοπίο των Μετεώρων με τα “κρεμασμένα” μοναστήρια, λαμβάνει χώρα για τέταρτη χρονιά το Meteora Trail Run με τρεις διαδρομές: Μια 23 χιλιομέτρων σε υψόμετρο 1250 μέτρων, μια “αστική” στην πολη των Μετεώρων μήκους 5 χιλιομέτρων και ένας δρόμος υγείας παίδων 1 χιλιομέτρου. Το κόστος συμμετοχής στον Μετεωρικό Δρόμο είναι 20€ για το Trail Running και 10€ για το City Trail. Φόρμα εγγραφής αλλά και αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ. 

Tinos Challenge Extreme Edition
2-3 Δεκεμβρίου

Άλλοι κάνουν τάμα και άλλοι... τρέχουν. Στο φετινό Tinos Challenge οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μέσα απο τα νέα και αρχαία καλντερίμια του νησιού, μέσα από πληθώρα αγώνων. Στον αγώνα Vertical οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να τρέξουν μια απόσταση 1,5 χιλιομέτρων με 325μ. θετική ανάβαση και να καταλήξουν στο χωριό των Υστερνίων, στον αγώνα 20 χιλιομέτρων οι διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν την διαδρομή των 20 χιλιομέτρων, με 1000μ υψομετρική ανάβαση, από την Μονή και θα διασχίσουν 14 παραδοσιακά χωριά του νησιού, ενώ στον αγώνα 4 χιλιομέτρων οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς τον οικισμό του Κούμαρου, των Λουτρών και τέλος της Ξινάρας, για να ανηφορίσουν και πάλι για την Μονή. Το κόστος για τους αγώνες Vertical και 4 χιλιομέτρων είναι 10€, ενώ για τους αγώνες Vertical και 20 χιλιομέτρων 20€.
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες εδώ.

White Night Run στο Άργος
21 Οκτωβρίου

Ποδαρικό για τον πρώτο Νυχτερινό Δρόμο στο Δήμο Άργους Μυκηνών, ο οποίος θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου μέσα σε αστικό τοπίο, σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, ενώ θα περνά δίπλα από τα σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της πόλης. Με εκκίνηση στις 8:00 το βράδυ, οι δρομείς που θα λάβουν μέρος, θα φωτίσουν τους δρόμους της πόλης του Άργους, τρέχοντας σε ένα φαντασμαγορικό νυχτερινό αγώνα δρόμου. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v