Στo Me&home.gr by Getitnow.gr η άσκηση γίνεται απόλαυση!

Φοράμε τα αθλητικά μας, παίρνουμε βαθιές ανάσες από τον εξασκητή αναπνοής και ανεβαίνουμε στον διάδρομο για τόνωση της φυσικής μας κατάστασης. Στο Me&home.gr by Getitnow.gr βρίσκουμε αθλητικά είδη και όργανα γυμναστικής των πιο γνωστών εταιριών στις πιο χαμηλές τιμές.
Στo Me&home.gr by Getitnow.gr η άσκηση γίνεται απόλαυση!
Μερικές φορές αυτό που χρειαζόμαστε για να μας παρακινήσει να γυμναστούμε είναι τα σωστά όργανα και αξεσουάρ άσκησης που θα μας δώσουν ενέργεια, θα μας τονώσουν και θα ενισχύσουν τις αντοχές μας. Οι εξασκητές αναπνοής και οι διάδρομοι γυμναστικής που βρίσκουμε στο me&home.gr by getitnow.gr είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για ένα δυνατό ξεκίνημα στον χώρο της άθλησης. Για την συνέχεια, το me&home έχει ακόμα περισσότερες προτάσεις…

Εξασκητές αναπνοής

Στο me&home.gr βρίσκουμε τους τελευταίας τεχνολογίας εξασκητές αναπνοής στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Οι αθλητές το γνωρίζουν ήδη, καιρός να το μάθουμε και οι υπόλοιποι: Οι αναπνευστικοί μύες όταν δεν υπάρχει φυσική δραστηριότητα και άσκηση ατροφούν. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούν να γυμναστούν με ασφάλεια και ευκολία όπως κάθε άλλη μυϊκή ομάδα επιφέροντας βελτίωση στη δύναμή τους, την ισχύ και την αντοχή.

Ο εξασκητής αναπνοής είναι μια συσκευή προπόνησης που, χρησιμοποιώντας την απλή αρχή της αντίστασης, «εκπαιδεύει» τους αναπνευστικούς μύες –με τον ίδιο τρόπο που η άσκηση με βαράκια ενδυναμώνει τους τρικεφάλους!

Ο εξασκητής αναπνοής απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που επιζητούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και την ποιότητα της καθημερινής τους ζωής, ενώ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για:
• Αθλητές
• Άτομα με έντονη δραστηριότητα
• Δημόσιους ομιλητές
• Ηθοποιούς και τραγουδιστές
• Άτομα με αναπνευστικές δυσκολίες

Ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση, 5 με 15 λεπτά εξάσκησης ημερησίως αυξάνει την ανεκτικότητα στην άσκηση, μειώνει αποτελεσματικά το λαχάνιασμα και την δύσπνοια, και βελτιώνει την ποιότητα ζωής έως και 21%.

O εξασκητής αναπνοής προσφέρει σημαντικά οφέλη ακόμα και στην αντιμετώπιση του άσθματος, της πνευμονοπάθειας και των καρδιακών παθήσεων. Δεν περιέχει φάρμακα και έχει δοκιμαστεί κλινικά για την αποτελεσματικότητά του από ερευνητές παγκοσμίως.

Απολαύστε τη ζωή στο maximum αναπνέοντας σωστά και βαθιά με τους εξασκητές αναπνοής που θα βρείτε στο me&home.

Διάδρομοι γυμναστικής

Στο me&home.gr βρίσκουμε διαδρόμους γυμναστικής των πιο γνωστών εταιριών σε απίστευτες τιμές.

Το βάδισμα και το τρέξιμο είναι οι δύο πιο φυσικές ανθρώπινες κινήσεις. Με συστηματική άσκηση στο διάδρομο γυμναστικής επιτυγχάνουμε άμεσα απώλεια βάρους, καρδιοαναπνευστική τόνωση και βελτίωση της αντοχής. Ιδιαίτερα το βάδισμα στον κυλιόμενο διάδρομο είναι μία εξαιρετικά ασφαλής και αποδοτική άσκηση για όλους, ανεξάρτητα από φυσική κατάσταση, ηλικία ή σωματικό βάρος.

Επιλέγοντας διάδρομο από το me&home καλό είναι να λάβουμε υπ’ όψιν
- Πόσα άτομα και πόσο συχνά θα χρησιμοποιούν το διάδρομο. Όσο μεγαλύτερες οι απαιτήσεις, τόσο πιο ισχυρή θα πρέπει να είναι η ιπποδύναμη του διαδρόμου. 
- Το βάρος και το ύψος μας. Στα χαρακτηριστικά του διαδρόμου αναγράφεται πάντα το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος του χρήστη καθώς και οι διαστάσεις του τάπητα τρεξίματος. Ένας ψηλός χρήστης έχει ανάγκη από μεγαλύτερο μήκος τάπητα. Το ευρύ πλάτος στον τάπητα εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια στην προπόνηση. 
- Το σημαντικότερο ίσως χαρακτηριστικό είναι η αντικραδασμικότητα του δαπέδου. Κατά την διάρκεια της προπόνησης οι αρθρώσεις και οι σύνδεσμοι μπορεί να καταπονηθούν. Με ένα αποτελεσματικό αντικραδασμικό δάπεδο αποφεύγουμε τραυματισμούς σε γόνατα και μέση. 
- Σημαντική είναι επίσης η εργονομία του χειριστηρίου και της οθόνης του computer. Όλα τα κουμπιά θα πρέπει να είναι σε προσιτό σημείο ώστε να μπορούμε να τροποποιούμε τα δεδομένα κατά την διάρκεια της προπόνησης. 
- Από τα ηλεκτρονικά μέρη του διαδρόμου τα πλέον βασικά είναι η ένδειξη ταχύτητας, χρόνου, απόστασης και κατανάλωσης θερμίδων καθώς και η μέτρηση καρδιακών σφυγμών. Η μέτρηση παλμών με ζώνη στο στήθος προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία. Κάποια μοντέλα διαθέτουν προεπιλεγμένα προγράμματα προπόνησης που βοηθούν σημαντικά στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. 
- Για τη μέγιστη απόδοση της άσκησης επιλέγουμε ένα μοντέλο με δυνατότητα αυτόματης ανύψωσης. 12 μοίρες κλίσης είναι μια επαρκής λειτουργία που βρίσκουμε στα περισσότερα μοντέλα. 
- Ελέγχουμε, τέλος, ότι ο διάδρομος διαθέτει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση ή κάθετη αναδίπλωση για την αποθήκευσή του, ιδιαίτερα αν ο χώρος μας είναι περιορισμένος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v