Europe Corporate Games 2009: Στο Ζάππειο η τελετή έναρξης

Ο αγαπημένος αθλητικός θεσμός των επιχειρήσεων ανοίγει και φέτος αυλαία στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου θα παρελάσουν πάνω από 2500 εργαζόμενοι-αθλητές. Δηλώστε τώρα ατομική ή ομαδική συμμετοχή σε 17 από τα πλέον δημοφιλή και διασκεδαστικά αθλήματα και λάβετε μέρος στην πιο... Business αθλητική διοργάνωση!
Europe Corporate Games 2009: Στο Ζάππειο η τελετή έναρξης
Για πρώτη φορά το Ζάππειο Μέγαρο θα φιλοξενήσει την Τελετή Έναρξης των Europe Corporate Games 09, την Μεγαλύτερη Γιορτή Εργασιακού Αθλητισμού στις 29 Μαΐου 2009 καθώς και το Κέντρο Διαπίστευσης Αθλητών την Πέμπτη 28 Μαΐου και Παρασκευή 29 Μαΐου. Κατά την διάρκεια των 2 αυτών ημερών αναμένεται να επισκεφτούν το Ζάππειο Μέγαρο πάνω από 2500 αθλητές – εργαζόμενοι οι οποίοι θα παρελάσουν με την σημαία της εταιρείας τους.

Παράλληλα έχουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές των Europe Corporate Games 09 και πολλές μεγάλες εταιρείες όπως τα Ελληνικά Πετρέλαια, IBM, BAYER ΕΛΛΑΣ έχουν ήδη δηλώσει την συμμετοχή τους για πέμπτη συνεχή χρονιά. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την 6η Μαΐου 2009.

Την διοργάνωση των Europe Corporate Games 2009, έχει αναλάβει η Energy Events υπό την αιγίδα του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Αθηναίων, του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού καθώς και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.


Για δηλώσεις συμμετοχών αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το γραφείο των Αγώνων στα τηλ. 210 3644262, φαξ. 210 3613940, e-mail [email protected] καθώς μπορείτε να επισκεφτείτε το website www.energyevents.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v