ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

Europe Corporate Games 2008: Τον Οκτώβρη στο ΟΑΚΑ

Σε 15 αγωνίσματα θα μπορούν να λάβουν μέρος τα στελέχη επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στους φετινούς Europe Corporate Games που θα διεξαχθούν τον Οκτώβρη στο ΟΑΚΑ, στέλνοντας μηνύματα ευγενούς άμιλλας και οικολογικής συνείδησης.

Europe Corporate Games 2008: Τον Οκτώβρη στο ΟΑΚΑ

Τον προσεχή Οκτώβριο, η πόλη της Αθήνας θα φιλοξενήσει για ακόμα μια χρονιά τους αθλητικούς αγώνες για στελέχη επιχειρήσεων, Europe Corporate Games, οι οποίοι αποτελούν ένα κορυφαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός, καθώς ήδη διοργανώνονται με ιδιαίτερη επιτυχία σε πολλές μεγάλες πόλεις, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι Europe Corporate Games 2008 θα διαρκέσουν ένα τριήμερο, από τις 3-5 Οκτωβρίου, ενώ τα περισσότερα από τα αγωνίσματα, το κέντρο διαπιστεύσεων καθώς και η τελετή έναρξης, θα διεξαχθούν, για πρώτη φορά φέτος, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στα παρακάτω 15 αγωνίσματα: Basket, Basket 3Χ3 , tennis, ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο 5Χ5 ,κολύμβηση, αγώνες δρόμου, ορεινή ποδηλασία, επιτραπέζια αντισφαίριση, beach volley, Dragon Boat, Karting, Bowling,Squash, Ping-Pong.

Οι Europe Corporate Games γνωρίζοντας ότι οι αρχές και οι αξίες του αθλητισμού έχουν πολλά να προσφέρουν στην υπόθεση της προστασίας του περιβάλλοντος, οργανώνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων, με σκοπό την προώθηση της σχέσης του αθλητισμού, του περιβάλλοντος, και του πολιτισμού, μέσω δραστηριοτήτων που θα βελτιώσουν ταυτόχρονα και τη ζωή των εργαζομένων.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής των Αγώνων σχεδιάζεται η οργάνωση περιβαλλοντικής εκστρατείας, με τίτλο «Περιβάλλον Εργασίας / Εργάζομαι - Νοιάζομαι - Προστατεύω». Στόχος της εκστρατείας είναι η δημιουργία «φιλικών» προς το περιβάλλον πρακτικών στο χώρο εργασίας, καθώς και η υιοθέτηση οικολογικής συνείδησης από τους εργαζόμενους.

Τελική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχών έχει ορισθεί η 19η Σεπτεμβρίου 2008 και για συμμετοχές μέχρι τις 31 Μαΐου προσφέρεται έκπτωση 10%.

Για δηλώσεις συμμετοχών αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον κ. Θεοδόση Λιβιτσάνο στο γραφείο των Αγώνων και στα τηλ. 210 3644262, φαξ. 210 3613940 και e-mail [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v