Business Tennis Open: Το happening έγινε θεσμός

Το ραντεβού του κόσμου των επιχειρήσεων και της οικονομίας με το τένις είναι και φέτος εδώ! Το Business Tennis Open 2007 φιλοδοξεί να επαναλάβει την περσινή επιτυχία φέρνοντας πιο κοντά συναδέλφους, και συνεργάτες και το ”κίτρινο μπαλάκι” στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Business Tennis Open: Το happening έγινε θεσμός

Στις αρχές του περασμένου Μαΐου, το περιοδικό Tennis Insider και το ΟΑΚΑ ”Σπύρος Λούης” διοργάνωσαν το πρώτο ερασιτεχνικό τουρνουά τένις για στελέχη επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα, υπό τον τίτλο 1st Business Tennis Open Athens 2006.

Δέκα ημέρες γεμάτες τένις, 320 αθλητές που μοιράστηκαν το κοινό τους πάθος για το άθλημα, αγωνιζόμενοι σε επτά κατηγορίες, δεκαέξι γήπεδα και πολυάριθμες εταιρείες από την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις ήταν ο απολογισμός της διοργάνωσης που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όχι μόνο ως προς τον αριθμό των συμμετοχών –αρχικά αναμένονταν 250 άτομα– αλλά και ως προς την επιτυχία της.

Έτσι, η διοργάνωση εξελίχθηκε σε θεσμό. Φέτος το Business Tennis Open διοργανώνεται για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ, με τις συμμετοχές να αναμένονται ακόμη περισσότερες, καθώς τόσο οι επιχειρήσεις όσο και τα ΜΜΕ αγκάλιασαν την πρωτοβουλία, συντελώντας σε μεγάλο ποσοστό στην επιτυχημένη διεξαγωγή της. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα ερασιτεχνικό τουρνουά τένις συγκέντρωσε τόσο μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων αθλητών.

Το Business Tennis Open Athens 2007 θα πραγματοποιηθεί τα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα του Μαΐου (4-6, 11-13 και 18-20 Μαΐου) στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι. Οι κατηγορίες είναι: μονό ανδρών 25 έως 35 ετών, μονό ανδρών 36 έως 45 ετών, μονό ανδρών 46 ετών και άνω, μονό γυναικών 25 ετών και άνω, διπλό ανδρών, διπλό γυναικών και διπλό μικτό.

Δηλώστε σήμερα κιόλας συμμετοχή, πάρτε τις ρακέτες και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να επιδείξετε το ταλέντο που κρύβατε και να συσφίξετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους.

Το in2life θα είναι εκεί, ως χορηγός επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Μάγδα Κυριακοπούλου, στο Tennis Insider, τηλ. 210 7712400, ή με την κ. Ντενίζ Παναγοπούλου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης, τηλ. 210 6834562 – 63.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v