ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

Αυτό το πρόγραμμα Yoga Basics είναι ό,τι χρειάζεσαι

Θες να χαλαρώσεις σώμα και πνεύμα; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα στρώμα και αυτό το 40λεπτο βίντεο Yoga για αρχάριους.

Αυτό το πρόγραμμα Yoga Basics είναι ό,τι χρειάζεσαι

Αποφάσισες εν μέσω καραντίνας να εξοικειωθείς με τις βασικές asanas της Yoga; Πολύ καλά έκανες. Όμως από πού θα ξεκινήσεις αν δεν έχεις εξοικείωση με την πανάρχαιη αυτή μέθοδο πρακτικής και εξάσκησης;

Η απάντηση είναι απλή: από τα βασικά. Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν, ζητήσαμε από τον Νίκο Φλωράκη, Yoga Instructor - Εκπαιδευτή YogaWorks, να ετοιμάσει ένα εισαγωγικό μάθημα στη Yoga.

«Το Yoga Basics είναι ένα εισαγωγικό μάθημα στη Yoga. Περιλαμβάνει με σταδιακή και λογική διδασκαλία βασικές θέσεις επιπέδου 1, οι οποίες στόχο έχουν να βελτιώσουν τη δύναμη, να αναπτύξουν την κινητικότητα και να μας κάνουν να συνδεθούμε με το σώμα μας αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε. Το μάθημα είναι ιδανικό για αρχάριους., όμως πάντα συμβουλευόμαστε τον γιατρό μας πριν κάνουμε οποιοδήποτε πρόγραμμα online», μας λέει ο ίδιος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το μάθημα και, αν δεις ότι θες να το πας μερικά βήματα παραπέρα και νοιώθεις εξοικειωμένος, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα του Yoga Works Greece αλλά και του Yoga Works, για να βρεις πολλά ακόμα δωρεάν Yoga Classes για κάθε επίπεδο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v