Γκριζάρεις; Πώς να το κρύψεις χωρίς βάψιμο

Θέλεις να κρύψεις τις γκρίζες ή λευκές τρίχες σου, χωρίς βαφή μαλλιών; Γίνεται. Με πέντε απλούς, απλούστατους τρόπους.
Γκριζάρεις; Πώς να το κρύψεις χωρίς βάψιμο


Οι πρώτες γκρίζες τρίχες εμφανίζονται κατά κανόνα σε άντρες και γυναίκες λίγο μετά τα 30. Μπορεί να εμφανιστούν και πρώιμες, νωρίτερα δηλαδή, στα 20-κάτι σου. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, κανένας λόγος ανησυχίας, και καμία ανάγκη να τις κρύψεις –εκτός αν δεν σου αρέσουν αισθητικά. Αν δεν σου αρέσουν, αλλά δεν θέλεις και να ξεκινήσεις από τώρα να βάφεις τα μαλλιά σου μια φορά τον μήνα, υπάρχουν τρόποι να κρύψεις τις γκρίζες σου τριχούλες.

Άλλαξε χωρίστρα



Οι πρώτες τρίχες που γκριζάρουν είναι οι ρίζες, εκεί που κάνεις συνήθως τη χωρίστρα σου. Απλώς αλλάζοντάς την, από μεσαία σε πλαϊνή ή το ανάποδο, τις κρύβεις μια χαρά.

Πλέξ’ τα



Σε κοτσιδάκια στερεωμένα σε χαριτωμένους κότσους, όπως αυτά της φωτογραφίας, που θα κρύψουν επιμελώς τις γκρίζες τρίχες σου.

Δώσε όγκο



Η διαφορά στις φωτογραφίες μιλά μόνη της, δεν έχουμε τίποτα να εξηγήσουμε εδώ.

Πόνταρε στα αξεσουάρ



Ειδικά αν γκριζάρεις στις μπροστινές ρίζες των μαλλιών, στη γραμμή του μετώπου δηλαδή, μια κορδέλα ή μια μπαντάνα, τις κρύβουν ωραιότατα, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά σου να κινούνται ελεύθερα –και ανέμελα.

Χρησιμοποίησε ένα σπρέι

Κυκλοφορούν σε κάθε πιθανή και απίθανη απόχρωση, κοστίζουν γύρω στα 10€, και καλύπτουν εντελώς τις λευκές τρίχες, μέχρι και το επόμενο λούσιμο. Δες εδώ την σειρά της L’ Oreal και εδώ αυτήν της Schwarzkopf.

Πηγή: Brightside.me

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v