Θα έχουμε σύντομα... φάρμακο κατά της γήρανσης;

Ομάδα ρώσων επιστημόνων εκτιμά πως στα επόμενα χρόνια θα έχουν διαθέσιμο φάρμακο που θα σταματά τη γήρανση των ανθρώπων.
Θα έχουμε σύντομα... φάρμακο κατά της γήρανσης;
Ποιος θέλει να ζήσει για πάντα; Εντάξει, κατεβάστε τα χέρια. Η πολυπόθητη επιβράδυνση του γήρατος έρχεται ολοένα και πιο κοντά μας, σύμφωνα με ανακοίνωση ρώσων επιστημόνων.

Όπως ανέφερε ο Βλαντίμιρ Σκουλάτσεφ, επίτιμος πρόεδρος της Ρωσικής Εταιρείας Βιοχημείας και πρόεδρος της Βιοενεργειακής Ένωσης της Ρωσίας «Παρασκευάσαμε ένα φάρμακο το οποίο θεραπεύει τα εγκαύματα και τις ανοιχτές πληγές, και από 1ης Δεκεμβρίου η αλοιφή αυτή ήδη πωλείται. Επίσης, αρχίσαμε τις κλινικές δοκιμές ενός φαρμάκου για την γήρανση, πρόκειται για μια συστημική θεραπεία, μια προσπάθεια να θρέψουμε τον οργανισμό με αντιοξειδωτικό».

Η επιβράδυνση γήρατος σύμφωνα με τις δηλώσεις του Σκουλάτσεφ έχει ήδη επιτύχει την επιβράδυνση της γήρανσης σε φυτά, μανιτάρια ασπόνδυλους οργανισμούς, ψάρια, ενώ σε δύο με τρία χρόνια κατά τον επιστήμονα «θα εμφανισθεί παρασκεύασμα για την θεραπεία συνολικά της γήρανσης».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v