Το Rejuvance θα ανανεώσει το πρόσωπό σου

Τι είναι το Rejuvance και γιατί αν το πρόσωπό σας είχε αυτονομία σκέψης θα το προτιμούσε κάθε εβδομάδα;
Το Rejuvance θα ανανεώσει το πρόσωπό σου

Όλοι – οι περισσότεροι – έχουμε συνηθίσει να γυμνάζουμε το σώμα μας. Έχετε όμως σκεφτεί ποτέ να γυμνάσετε το πρόσωπο σας; Να του χαρίσετε την αναζωογόνηση και την λάμψη που τόσο έχει ανάγκη στους στρεσογόνους αυτούς καιρούς;

Ίσως θα έπρεπε, και ο τρόπος υπάρχει. Λέγεται Rejuvance και αν θα μπορούσαμε να το προσδιορίσουμε με λίγες λέξεις αυτές θα ήταν «φυσικό λίφτινγκ».

Τι είναι αυτό ρε παιδιά;

Σε καθημερινή βάση οι σωματικές και ψυχολογικές εντάσεις βρίσκουν… διέξοδο στην επιδερμίδα του προσώπου μας. Το αποτέλεσμα; Ρυτίδες, «σπάσιμο», σφιξίματα.

«Το rejuvance είναι ένα φυσικό, αναζωογονητικό μασάζ που φρεσκάρει το πρόσωπο και ανορθώνει τα χαρακτηριστικά του αναδεικνύοντας το φυσικό του σχήμα. Επιδρά συγχρόνως σε όλο το σώμα και το νου δημιουργώντας βαθιά χαλάρωση», μας λέει σχετικά η Μάντω Κοσμοπούλου (τηλ: 6942841828), θεραπεύτρια rejuvance.

Α, δηλαδή είναι μασάζ;

Όχι ακριβώς.

Η λέξη μασάζ δεν είναι απόλυτα ακριβής, γιατί δεν πρόκειται για μάλαξη. Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, κρανίο, αυχένα, λαιμό και ώμους με απαλές κινήσεις ολίσθησης των ακροδαχτύλων και επιδρά στο βάθος της επιδερμίδας σαν ένα φυσικό λίφτινγκ.

Ωραίο ακούγεται, πώς θα με ωφελήσει ακριβώς όμως;

Σύμφωνα με την κ. Κοσμοπούλου, οι τεχνικές του απελευθερώνουν την ένταση που συσσωρεύουν καθημερινά οι μύες του προσώπου, δίνοντάς τους ελαστικότητα και τόνωση. Συγχρόνως ενεργοποιούν τον συνδετικό ιστό, ο οποίος περιέχει τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι το δέρμα ενυδατώνεται από μέσα προς τα έξω και δείχνει πιο ξεκούραστο και σφριγηλό, οι ρυτίδες απαλύνονται, βελτιώνεται η ποιότητα και το χρώμα της επιδερμίδας και μειώνονται αισθητά πρηξίματα και μαύροι κύκλοι

Όμως η δράση του δεν σταματά εκεί. Βοηθά σε πονοκεφάλους, στρες, ημικρανίες, βελτιώνει τον ύπνο και την αναπνοή και ανακουφίζει από πόνους στη σιαγόνα και δυσκαμψία στους ώμους και τον αυχένα.

Παράλληλα, διευκολύνεται η σωστή ροή ενέργειας μέσα από τους μεσημβρινούς, χαρίζοντας βαθιά χαλάρωση και αίσθηση ευεξίας και ζωντάνιας σε όλο το σώμα, το νου και το πνεύμα.

Και πότε συμβαίνουν όλα αυτά;

Μια θεραπεία μπορεί να έχει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα από τα πρώτα κιόλας 30 λεπτά. Όμως για να αποκομίσετε όλα τα οφέλη της θεραπείας, θα πρέπει να συμμετέχετε σε κάποιες συνεδρίες.

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία rejuvance αποτελείται από έξι συνεδρίες, μία ανά εβδομάδα. Κάθε συνεδρία είναι ξεχωριστή, εστιάζει σε συγκεκριμένη περιοχή και έχει διάρκεια μίας ώρας περίπου. Ωστόσο μπορεί κάποιος να κάνει και μεμονωμένα μια συνεδρία ανάλογα με τις ανάγκες του.

Θα πρέπει να προσέξω κάτι;

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μη θαμπώσετε τους υπόλοιπους με την ακτινοβολία του προσώπου σας, μιας και κατά τα άλλα το rejuvance είναι απολύτως ακίνδυνο. Δεν χρησιμοποιούνται κρέμες ή λάδια κατά την εφαρμογή του, δεν έχει παρενέργειες και είναι απολύτως ασφαλές – αρκεί φυσικά να απευθυνθείτε σε πιστοποιημένο θεράποντα.

Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να αποφεύγεται σε σοβαρές δερματολογικές παθήσεις (πληγές, ακμή σε έξαρση, έρπη κτλ).

Υπάρχουν περιορισμοί σε φύλλο/ηλικία;

Nope. Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, αφού πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή και φυσική μέθοδο, ιδανική ακόμα και για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

Πόσο κοστίζει;

Πάνω – κάτω, όσο μια θεραπεία μασάζ ήτοι 20-30€ ανά συνεδρία.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v