7 must καλοκαιρινά προϊόντα περιποίησης ως 16€

Αντηλιακά, after sun, προϊόντα περιποίησης και προστασίας για τα παιδιά, τις ευαίσθητες επιδερμίδες και τα μαλλιά μας ως 16€, για ένα μεγάλο… υγιές καλοκαίρι.
7 must καλοκαιρινά προϊόντα περιποίησης ως 16€
Ο ελληνικός ήλιος δεν αστειεύεται. Καλή η παραλία και τα sessions ηλιοθεραπείας στις αμμουδιές, αλλά οφείλουμε στον εαυτό μας να προστατεύσουμε επαρκώς το δέρμα μας – και των παιδιών μας – για να μην έχουμε… θερινά παρατράγουδα, εγκαύματα και ανεπιθύμητες παρενέργειες. Γι’ αυτό και συγκεντρώνουμε προϊόντα περιποίησης, αντηλιακής προστασίας, μαυρίσματος και «ασπίδας» από τσιμπήματα, μέσα από επτά οικονομικές επιλογές, από 1€ ως 16€.

Αντηλιακό μαλλιών Korres
Το αντιηλιακό μικρογαλάκτωμα «Κόκκινο Αμπέλι» της ελληνικής εταιρίας Korres διαθέτει βιολογικό εκχύλισμα ενεργής αλόης, με αδιάβροχο φίλτρο UV που εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών. Το κόκκινο σταφύλι και ο ηλίανθος, που αποτελούν τα βασικά συστατικά του, προστατεύουν τα μαλλιά από την φωτο-οξείδωση, ενώ η ενεργή αλόη σχηματίζει προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα. Παράλληλα, η προβιταμίνη Β5 εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας και την ενυδατώνει, όσο εμείς… λιαζόμαστε.
Ενδεικτική τιμή14,80€ 

Αντηλιακός αφρός της Frezyderm
Αντηλιακό προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό, το συγκεκριμένο προϊόν της Frezyderm είναι σε μορφή αφρού, κατάλληλου για κάθε τύπο δέρματος. Εφαρμόζεται εύκολα, επιτυγχάνοντας ιδανική διασπορά φίλτρων για ομοιόμορφο μαύρισμα δημιουργώντας παράλληλα στο δέρμα ένα συνεχές film προστασίας, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η σύνθεσή του και οι 30 βαθμοί SPF προσφέρουν σταθερή ηλιοπροστασία στα βλαστοκύτταρα του δέρματος και δρουν ενάντια στη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή, παρέχοντας αντιοξειδωτική προστασία, καθώς και προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους.
Ενδεικτική τιμή15,85€ 

Κρέμα ενυδάτωσης και ομοιόμορφου χρώματος από την Avene
Το ενυδατικό autobrozant της Avene ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα ενώ, παράλληλα, χωρίς να το δει ήλιος, του χαρίζει ομοιόμορφο και φυσικό «μπρονζέ» χρώμα. Πρόκειται για υποαλλεργικό προϊόν χωρίς paraben, με δραστικά συστατικά που ενυδατώνουν και καταπραΰνουν τις ανώτερες στιβάδες του δέρματος, χαρίζοντας αρμονικό χρώμα αλλά και ένα ευχάριστο άρωμα.
Ενδεικτική τιμή8,20€ για online παραγγελία 



After Sun γαλάκτωμα από τη Vichy
Από τη σειρά Capital Soleil της Vichy, έρχεται αυτό το “After Sun SOS” προϊόν για εγκαύματα από τον ήλιο αλλά και ενυδάτωση που διαρκεί. Το γαλάκτωμα καταπραΰνει άμεσα την ερεθισμένη επιδερμίδα και ενυδατώνει για οκτώ ώρες. Η υφή του δεν αφήνει λιπαρότητα, ενώ το εκχύλισμα Epilobe, τα ισχυρά καταπραΰντικά συστατικά και το συμπύκνωμα βιο-αφομοιώσιμων λιπιδίων «στοχεύουν» στις αλλοιωμένες από την ήλιο κυτταρικές μεμβράνες.
Ενδεικτική τιμήΑπό 7,45€ για online αγορά 

Εντομοαπωθητικά προϊόντα σώματος από την Medisei
Στη σειρά Summerline της Medisei θα βρείτε ειδικά προϊόντα για να αποφύγετε τα κουνούπια και τα λοιπά ενοχλητικά τσιμπήματα του καλοκαιριού: Η κρέμα με εντομοαπωθητική δράση και aloe vera περιέχει σιτρονέλα, ευκάλυπτο και άλλα συστατικά που δροσίζουν την επιδερμίδα και την διατηρούν ενυδατωμένη, ενώ το roll on σιτρονέλας είναι εξίσου πρακτικό, με ευχάριστο διακριτικό άρωμα κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Για πιο δραστικά αποτελέσματα, ποντάρετε στο spray της Medisei.
Ενδεικτικές τιμές: Από 1,50 ως 4€ περίπου, ανάλογα το προϊόν 



Αντηλιακή λοσιόν για βρέφη και παιδιά από την La Roche-Posay
Η σειρά Anthelios της La Roche Posay λανσάρει προϊόντα αντηλιακής προστασίας ειδικά για βρέφη και παιδιά, με άνω των 50 βαθμών SPF προστασίας για την ακτινοβολία UVB και 39 PPD για την ακτινοβολία UVA. Η λοσιόν είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από βούτυρο καριτέ φυσικής προέλευσης για ενυδάτωση και καταπραϋντική δράση.
Ενδεικτική τιμήΑπό 7,45€ για online αγορά 

Κρέμα Προσώπου για τις Πανάδες από την Apivita
Με SPF50 και UVA 26, πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση και δράση που προλαβαίνει τις πανάδες ή αποχρωματίζει τις ήδη υπάρχουσες δυσχρωμίες και φακίδες, η αντηλιακή κρέμα προσώπου της Apivita με θαλάσσια λεβάντα και βλαστοκύτταρα κρίταμου αντέχει στο νερό και υπόσχεται να «σώσει» το ευαίσθητο πρόσωπό σας από τα συνήθη σημάδια που αφήνει ο ελληνικός ήλιος στις ευαίσθητες ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.
Ενδεικτική τιμήΑπό 8,50€ για online αγορά 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v