Πώς να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα

Μάθετε από την ειδικό πώς θα εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα και τι πρέπει να προσέξετε για να μην εμφανιστεί ξανά.
Πώς να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα
Πώς μπορούμε να εξαφανίσουμε την κυτταρίτιδα και να είμαστε σίγουρες ότι δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά; Η αισθητικός Μαίρη Φιλιππαίου, ιδιοκτήτρια του MFDAYSPA μάς εξηγεί τα στάδια της κυτταρίτιδας και πώς αντιμετωπίζουμε κάθε ένα ξεχωριστά.

Τα βασικά αίτια της κυτταρίτιδας είναι:
Η κληρονομικότητα, ο τρόπος ζωής μας και οι διατροφικές μας συνήθειες. Ακόμα όμως και τα πολύ αδύνατα άτομα και οι αθλητές έχουν κυτταρίτιδα. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να αποφύγουμε τον εχθρό; Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας πρέπει να γίνει με σωστό τρόπο ενώ τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις αν αντιδράσεις γρήγορα.

Αν θέλεις να κερδίσεις μια θεραπεία κυτταρίτιδας εντελώς δωρεάν κάνε κλικ εδώ !

Στο πρώτο στάδιο κυτταρίτιδας
οι αλλοιώσεις είναι μικρές και ελάχιστα εμφανείς. Βλέπεις ότι υπάρχει αλλά θεωρείς ότι αν ασκηθείς λίγο και περιορίσεις τα λιπαρά θα φύγει. Λάθος: Οι αλλοιώσεις κάτω από την επιδερμίδα έχουν ήδη αρχίσει. Υπάρχει διαστολή αγγείων γύρω από τον συνδετικό ιστό και αν θέλεις να μην χειροτερέψει η κυτταρίτιδα, πρέπει να δράσεις άμεσα.

Τι μπορείς να κάνεις; Στο πρώτο στάδιο θα δεις άμεση βελτίωση συνδυάζοντας τα εξής τρία βήματα:
1. Αύξησε την κίνηση σου και το νερό που πίνεις.
2. Χρησιμοποίησε τις κατάλληλες κρέμες κυτταρίτιδας που θα αυξήσουν την αιματική κυκλοφορία και τις καύσεις στην περιοχή .
3. Κάνε μασάζ κυτταρίτιδας με λιπολυτικά υλικά.

Στο δεύτερο στάδιο, η κυτταρίτιδα έχει ήδη κάνει την εμφάνιση της και φαίνεται ο «φλοιός πορτοκαλιού». Το σχήμα του σώματος έχει αλλάξει και τα «ψωμάκια» έχουν διευρυνθεί. Τι κρύβεται λοιπόν πίσω από αυτή την εικόνα; Η λεμφική κυκλοφορία έχει διαταραχθεί και το αίμα δυσκολεύεται να κινηθεί σωστά στην περιοχή. Παράλληλα, έχει αρχίσει η εναπόθεση λίπους τοπικά και το δέρμα παίρνει ανάγλυφη όψη.

Τι πρέπει να κάνεις: Συνεχίζεις την άσκηση για να κινητοποιήσεις την αιματική κυκλοφορία και αρχίζεις αμέσως το λεμφικό μασάζ. Με αυτό τον τρόπο θα δεις άμεσο αποτέλεσμα μια και θα στοχεύσεις στην αιτία του προβλήματος, αφού η λέμφος είναι υπεύθυνη για την απομάκρυνση των τοξινών από την περιοχή και την ενεργοποίηση της καύσης του λίπους.

Στο τρίτο στάδιο, η κυτταρίτιδα φαίνεται για τα καλά. Η περιοχή στα ψωμάκια έχει διογκωθεί και το δέρμα είναι ανάγλυφο. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και θέλουν εξειδικευμένες λύσεις. Τι συμβαίνει λοιπόν μέσα στο δέρμα; Οι ίνες του συνδετικού ιστού έχουν χαλαρώσει κάτω από την πίεση των λιποκυττάρων που έχουν διογκωθεί. Έτσι, η κυτταρίτιδα είναι πια άμεσα ορατή και πολλές φορές πονάει όταν πιέζουμε την περιοχή.

Σε αυτό το στάδιο την λύση την δίνουν μόνο οι προηγμένες τεχνολογίες: 
Η μεσοθεραπεία είναι μέθοδος κατά την οποία περνάμε μέσα στα λιποκύτταρα ενεργά συστατικά που αυξάνουν άμεσα την καύση τους και μειώνουν τον όγκο τους. 
Το LPG ENDERMOLOGY είναι μέθοδος αντιμετώπισης την κυτταρίτιδας, εγκεκριμένη από το FDA για την αποτελεσματικότητα της. 
Η χρήση διοξειδίου του άνθρακα (carboxy) κατά της κυτταρίτιδας είναι μια από τις πιο τελευταίες και πολύ αποτελεσματικές μεθόδους αντιμετώπισης της.

Τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας για να βοηθήσετε;
-Πίνετε πολύ νερό ώστε να μην λιμνάζουν τα υγρά του σώματος.
-Τρώτε φρούτα και λαχανικά - θα βοηθήσουν στην αποβολή των τοξινών.
-Κινηθείτε - το να κάθεστε για ώρες σε μια καρέκλα κάνει τα λιποκύτταρα να συσσωρεύονται στις περιοχές που δεν θέλετε.
-Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας: Είναι πολύτιμος.

Αν θέλεις να κερδίσεις μια θεραπεία κυτταρίτιδας εντελώς δωρεάν κάνε κλικ εδώ !

Μαίρη Φιλιππαίου
Αισθητικός –κοσμετολόγος
Πτυχιούχος ΤΕΙ Αθηνών
Τ.2109014211 
www.mfdayspa.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v