Fabl: Ένα ινστιτούτο αισθητικής… σκέτος μύθος

Ένα ολοκαίνουριο ινστιτούτο αισθητικής στο Περιστέρι προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και δωράκια γνωριμίας στους αναγνώστες του in2life.
Fabl: Ένα ινστιτούτο αισθητικής… σκέτος μύθος
της Ηρώς Κουνάδη

Beauty is a fragile gift, δηλαδή «η ομορφιά είναι ένα εύθραυστο δώρο». Αυτή είναι η φράση που σε υποδέχεται, γραμμένη με μεγάλα κόκκινα γράμματα στον τζαμένιο τοίχο, με το που περνάς την πόρτα του Fabl. Την πλαισιώνουν ένας καθρέφτης με φωτάκια σε στιλ μπουντουάρ και αραδιασμένα επάνω του τα σούπερ χαριτωμένα καλλυντικά The Balm από το Σαν Φρανσίσκο, και οι λιτές, καθαρές γραμμές ενός χώρου που αποπνέει ομορφιά και ηρεμία.

Το Fabl, που παραπέμπει στην ομορφιά των παραμυθιών, είναι στην πραγματικότητα αρχικά: σημαίνει Frosso Agiannioti Beauty Lab. Προσωπική δημιουργία της Φρόσως Αγιαννιώτη, πτυχιούχου αισθητικού του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθηνών, αυτό το Ινστιτούτο Αισθητικής άνοιξε πριν από λίγους μήνες τις πόρτες του στο Περιστέρι και έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό που ορκίζεται στις υπηρεσίες και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά.

Στα δυνατά χαρτιά του Fabl συγκαταλέγεται η υπέροχη ατμόσφαιρα, που είναι επαγγελματική χωρίς ποτέ να γίνεται αυστηρή και απρόσωπη, και ισορροπεί αξιοθαύμαστα ανάμεσα σε μια συνεδρία περιποίησης και μια συνάντηση με φίλες. Εδώ θα έρθετε για μια περιποίηση προσώπου, ή μια αποτρίχωση (καλοκαιράκι έρχεται) και θα φύγετε με επαγγελματικές συμβουλές για το μακιγιάζ σας και αποτελεσματικές ιδέες για την περιποίηση του δέρματος εν όψει παραλίας.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ, περιλαμβάνονται εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, όπως σύσφιξη, απολέπιση και ενυδάτωση, βαθύς καθαρισμός, θεραπείες για την κυτταρίτιδα και την ακμή, οξυγόνωση, σύσφιξη και εξάλειψη των ρυτίδων γύρω από την περιοχή των ματιών. Και βέβαια, αποτρίχωση… μακράς διαρκείας (δοκιμασμένα πράγματα) με ζεστό και κρύο κερί, ριζική αποτρίχωση με βελόνα, και μακιγιάζ για κάθε ώρα και περίσταση. Επιπλέον, υπάρχουν εξειδικευμένες ανδρικές υπηρεσίες –γιατί, μην ξεχνιόμαστε, η ομορφιά δεν είναι γυναικείο προνόμιο.



Οι δε τιμές είναι ανταγωνιστικότατες –ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η αποτρίχωση σε πόδια και μπικίνι δεν ξεπερνά τα 30€ συνολικά, ενώ αν θέλετε μόνο ένα από τα δύο το μπικίνι ολόκληρο κοστίζει 15€ και τα πόδια 20€. Ο δε καθαρισμός προσώπου κοστίζει 40€. Σούπερ προσφορές τρέχουν καθημερινά, όπως η έκπτωση -25% σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης κάθε Παρασκευή, και το πακέτο που περιλαμβάνει καθαρισμό και ενυδάτωση προσώπου στα 45€, για όλο τον Μάιο. Δείτε αναλυτικά εδώ όλες τις προσφορές που τρέχουν αυτές τις μέρες. 





Info:
Ραβινέ 11, Περιστέρι, τηλ.: 210 5738204

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα κλειστά, Τρίτη-Παρασκευή 10.30-20.30
Σάββατο 9.00-16.00

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v