Dermaroller Moisturizer NL: Η βαθιά ενυδάτωση έχει όνομα

H βαθιά ενυδάτωση είναι Moisturizer NL® Dermaroller και οι τυχερές αναγνώστριες του In2life που θα κερδίσουν από ένα προϊόν θα το επιβεβαιώσουν αμέσως. Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση και γίνετε εσείς μία από αυτές.
Dermaroller Moisturizer NL: Η βαθιά ενυδάτωση έχει όνομα
Οι τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν από ένα προϊόν περιποίησης Dermaroller είναι οι:
Θωμαή Ζωγοπούλου
Βασιλική Βασιλακοπούλου
Αγάπη Δήμα
Νάνσυ Μαμαλάκη


Το Moisturizer NL® Dermaroller προσφέρει άμεση και βαθιά ενυδάτωση για κάθε τύπο επιδερμίδας και αφήνει το δέρμα σας απαλό, ήρεμο και αναζωογονημένο.

Αν το δέρμα είναι ταλαιπωρημένο και αφυδατωμένο, αν δεν ανακουφίζεται με τα συνηθισμένα ενυδατικά και δε δείχνει ανοχή στα κοινά καλλυντικά, καταπραΰνετέ το με το Moisturizer NL® Dermaroller.

Χρησιμοποιήστε το Moisturizer NL® Dermaroller αμέσως μετά τη θεραπεία με το Cosmetic Dermaroller® αλλά και σε κάθε περίπτωση που το δέρμα σας χρειάζεται άμεση ενυδάτωση.

Τα πλεονεκτήματά του είναι μοναδικά:
• Η σύνθεση του Moisturizer NL® Dermaroller είναι απόλυτα ουδέτερη και υποαλλεργική.
• Δεν περιέχει petrochemicals και δεν περιέχει parabens.
• Όλα τα συστατικά του είναι "certified organic" (CO) σύμφωνα με τις οδηγίες του Αμερικάνικου Υπουργείου Γεωργίας. (US Department of Agriculture - USDA)

Συσκευασία: Φιάλη 50ml.
Συστατικά: Aqua, Cetearyl Alcohol (and) Cetearyl Glucodside, Lauric Acid, Glycerin, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, Saffflower Acid, Cocoglycerides, Euphorbia Cerifera (Candellia) Wax, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Polyglyceryl-10 Laurate, Cetearyl Glucoside, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Fragrance, Benzyl Alcohol.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Dermaroller.

Tο Moisturizer NL® Dermaroller διατίθεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την ιατρική εταιρεία Dermamed, η οποία από το 2005, παρέχει τεχνολογία αιχμής, πρωτοποριακές και καινοτόμες υπηρεσίες με εξειδίκευση στην ιατρική κοσμητολογία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v