Κερδίστε τη νέα σειρά περιποίησης με ρόδι από την Weleda

Η Weleda, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά συστατικά του ροδιού, σύμβολο ζωής, ομορφιάς και παντοτινής νεότητας, δημιούργησε μία νέα σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος που μπορεί να γίνει δική σας. Μάθετε πώς.
Κερδίστε τη νέα σειρά περιποίησης με ρόδι από την Weleda
Οι τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν από ένα σετ περιποίησης είναι οι:
Αικατερίνη Χουδουρίδου
Κατερίνα Λεγάκη
Κυριακή Φράγκου
Νίκη Κοκκίνη
Χρύσα Ταμπουρίδου
Ιωάννα Μπούρτζου
Έχουν ήδη ενημερωθεί με προσωπικό e-mail.

Από την ηλικία των 40 και μετά η ικανότητα της επιδερμίδας να καταπολεμά αποκλειστικά από μόνη της τις ελεύθερες ρίζες μειώνεται και οι μεταβολικές διαδικασίες επιβραδύνονται. Αυτό γίνεται εμφανές και στην όψη της επιδερμίδας.

Παράλληλα, η ικανότητα της επιδερμίδας να δεσμεύει την υγρασία, λιγοστεύει. Τώρα είναι η στιγμή που η γυναίκα πρέπει να υποστηρίξει στοχευμένα την φυσική ικανότητα αναδόμησης της επιδερμίδας. Τα πολύτιμα δραστικά στοιχεία από ρόδι και κεχρί βιολογικής καλλιέργειας που περιέχει η νέα σειρά περιποίησης της Weleda με ρόδι, ενεργοποιούν τις φυσικές δυνάμεις της επιδερμίδας και μειώνουν τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.

Δοκιμάστε και εσείς τα νέα μοναδικά προϊόντα της Weleda με ρόδι:
Serum ρόδι για αντιγήρανση, σύσφιξη και άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας χωρίς ίχνη λιπαρότητας.
Κρέμα ημέρας ρόδι για αντιγήρανση και αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Λειαίνει τις ρυτίδες και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες! Ο ιδανικός σύμμαχος της επιδερμίδας κάθε σύγχρονης γυναίκας!
Κρέμα νυκτός ρόδι για αντιγήρανση και μοναδική αναδόμηση. Ξεκουράζει και αναζωογονεί μοναδικά το πρόσωπο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για πρόσωπο αισθητά πιο λείο και σφριγηλό!
Ενυδατικό κρεμώδες αφρόλουτρο από έλαιο σπόρων ροδιού που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, την ενυδατώνει σε βάθος ενώ παράλληλα προστατεύει και από την πρόωρη γήρανση. Το ντους σώματος με ρόδι εμπνέει με το αισθησιακά θηλυκό άρωμά του από άνθη Davana, σαγκουίνι και σανδαλόξυλο ενώ δρα εξισορροπητικά στον οργανισμό. Αφήνει το δέρμα λαμπερό, ξεκούραστο και απαλό σαν μετάξι. Αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα του λαδιού αναζωογόνησης, καθώς και της αναζωογονητικής κρέμας χεριών. Εξωτερική και εσωτερική ομορφιά έρχονται σε απόλυτη αρμονία.

Επισκεφθείτε το site της Weleda
Δείτε το προφίλ της Weleda στο Facebook.

Τα προϊόντα της Weleda έχουν ευρωπαϊκή πιστοποίηση NATRUE. Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ WELEDA ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΕΛΟΒΑΡΗ ΤΗΛ. 2310 856 233 - FAX. 2310 821 216
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v