Κερδίστε την lifting cream των επαγγελματικών καλλυντικών BABOR

Μετρά 56 χρόνια εμπειρίας στην επιστήμη της αισθητικής και δοκιμάζεται καθημερινά στα καλύτερα spa hotels του κόσμου. Γνωρίστε την BABOR δοκιμάζοντας την ιδανική για δέρματα υψηλών απαιτήσεων αντιρυτιδική HSR® lifting extra firming cream.
Κερδίστε την lifting cream των επαγγελματικών καλλυντικών BABOR
Οι αναγνώστριες που κερδίζουν από μία HSR® lifting extra firming cream (αξίας 98,50 ευρώ) είναι οι: Δήμητρα Ανδρέου, Σωτηρία Παδαρνίτσα, Τάνια Στεφανίδου, Ευανθία Ζέκα, Αφροδίτη Μακρά. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

"Η ομορφιά ως έργο ζωής"
είναι το motto μιας εταιρείας-θρύλο, το οποίο εμπερικλείει μέσα του όλη τη μοναδική και επιτυχημένη πορεία της BABOR και του δημιουργού της, του διορατικού Dr. Michael B.

Το 1955, με την εφεύρεση του επαναστατικού προϊόντος ΗY-ÖL®, ενός υδρόφιλου προϊόντος για καθαρισμό με βάση τα έλαια, το οποίο ακόμη θεωρείται αξεπέραστο, ο Δρ. Babor έθεσε τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας εταιρείας, η οποία είναι σήμερα αναγνωρισμένη διεθνώς στον τομέα της επαγγελματικής αισθητικής.

Τρεις παράγοντες επηρέασαν, αρχικά τη δημιουργία και, κατ’ επέκταση, τη γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας: η διεξαγωγή έρευνας εντός της εταιρείας, η επιθυμία του εξευγενισμού πολύτιμων και φυσικών ουσιών με τη χρήση επιστημονικών μεθόδων προκειμένου να τεθούν στην υπηρεσία της ομορφιάς και, τέλος, η στενή επαφή και συνεργασία με επαγγελματία αισθητικό.

Ο Δρ. Babor δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε πλάι σε πληθώρα καινοτόμων προϊόντων να δημιουργηθεί και πληθώρα νέων μεθόδων θεραπείας –η αναζήτηση του κορυφαίου φυσικού ελιξιρίου ομορφιάς δεν σταματά ποτέ και οδηγεί στο σχεδιασμό πολύτιμων, φυσικών προϊόντων που ανταποκρίνονται σε ό,τι αφορά την αποτελεσματική τους δράση και τη φιλική προς το δέρμα σύνθεση, σε υψηλές απαιτήσεις. Από το στάδιο του σχεδιασμού των προϊόντων στο εργαστήριο έρευνας και σχεδιασμού της εταιρείας, έως τη διαδικασία παρασκευής και τη διανομή τους, κάθε προϊόν υπόκειται σε συνεχή έλεγχο.

Η BABOR αντιμετωπίζει με μεγάλη υπευθυνότητα θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον. Οι λέξεις βιωσιμότητα και περιβάλλον δεν είναι απλές επικεφαλίδες, αλλά αξιώσεις κάθε συνεργάτη. Σε αρμονία με τη φύση επιτυγχάνουμε τα θεαματικότερα αποτελέσματα.

Η ομορφιά αποτελεί βασική επιδίωξη της εταιρείας. Είναι κοινός στόχος και συνάμα συναίσθημα ικανοποίησης, το οποίο μεταδίδουν με ενθουσιασμό καθημερινά σε ανθρώπους με υψηλές απαιτήσεις, πάνω από 100.000 ειδικοί στον τομέα των καλλυντικών σε τουλάχιστον 60 χώρες. Η επιτυχία βασίζεται κατά κύριο λόγο στη στενή και άψογη συνεργασία με αισθητικούς ξενοδοχείων Spa σε όλο τον κόσμο. Μεταφέρουν τις επιθυμίες των πελατών και πολλά πολύτιμα ερεθίσματα από την πρακτική εφαρμογή των προϊόντων. Πολύ συχνά αυτά τα ερεθίσματα οδηγούν στην εξέλιξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και τρόπων θεραπείας.

Από το 1999 ιδρύεται στην Ελλάδα και η BABOR COSMETICS HELLAS προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τις σε όλους τους επαγγελματίες αισθητικής. Επιπρόσθετα το 2010 η BABOR COSMETICS HELLAS καινοτομεί με την υπηρεσία e-shop που ενσωματώνει στο website της εταιρίας. Εκεί μπορεί ο κάθε λάτρης ομορφιάς να προμηθευτεί τα προϊόντα της BABOR άμεσα και χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας.
Έτσι ο κύκλος κλείνει με εσάς που απολαμβάνετε τα οφέλη προϊόντων που έχουν εγγυημένη αποτελεσματικότητα, καθότι έχουν δοκιμαστεί. Αρμονική συνεργασία – στην υπηρεσία της ομορφιάς.

Γνωρίστε την BABOR δοκιμάζοντας την HSR® lifting extra firming cream
Η γήρανση του δέρματος είναι μια πολύπλοκη διαδικασία γιατί η εμφάνιση ρυτίδων οφείλεται όχι σε ένα, αλλά σε πολλά αίτια. Τελευταίες έρευνες αποδεικνύουν ότι οι τρείς πιο σημαντικές αιτίες εμφάνισης ρυτίδων είναι η έλλειψη ελαστικότητας, η σκλήρυνση των ινών κολλαγόνου καθώς και η επιβράδυνση των μεταβολικών δραστηριοτήτων. Αυτές οι τρείς παράμετροι είναι ανεξάρτητοι μεταξύ τους και μια αποτελεσματική λύση ενάντια τους, μπορεί μόνο να υπάρξει εφόσον αυτοί οι τρείς παράγοντες αντιμετωπιστούν ταυτοχρόνως. Αυτός είναι και ο λόγος που η BABOR καθιέρωσε το HSR Lifting Integral Complex.

To HSR Lifting Integral Complex συνδυάζει τρία κορυφαία ενεργά συστατικά: το Multitendyn, το Liftolution και το Glyco-stop σ’ έναν ιδιαίτερα ισορροπημένο συνδυασμό δημιουργώντας ένα ολοκληρωτικό αποτέλεσμα σύσφιξης. Η υψηλή περιεκτικότητα του ιδιαίτερα δραστικού Multitendyn αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος διεγείροντας την αναγέννηση του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης ενώ ταυτόχρονα δυναμώνει τους ιστούς. Το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται. Το Liftolution απλώνεται σα δίχτυ επάνω στο δέρμα, συσφίγγοντας ακριβώς όπως ένα micro-lift,ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα τις μεταβολικές διαδικασίες του δέρματος. Το Glyco-stop ελαχιστοποιεί τις ρυτίδες δουλεύοντας από μέσα προς τα έξω προλαμβάνοντας ταυτόχρονα και τη σακχαροποίηση των ινών του κολλαγόνου. Οι διασταυρούμενες συνδέσεις όλων των μορφών ζάχαρης στις ίνες του κολλαγόνου, προκαλούν τη σκλήρυνση τους και ακόμα χειρότερα, την ακαμψία τους. Το Glyco-stop ενεργοποιεί μια νέα βιολογική διαδικασία η οποία απελευθερώνει το κολλαγόνο από τη διαδικασία της ακαμψίας.

HSR® lifting extra firming cream: Η αποκλειστική θεραπεία Lifting με την έντονα αντιρυτιδική δράση της, δημιουργεί ένα ολοκληρωτικά εμφανές lifting αποτέλεσμα ενώ το HSR Lifting Integral Complex αφήνει το δέρμα απαλότερο και πιο σφριγηλό. Το υαλουρονικό οξύ και το βούτυρο καριτέ παρέχουν επιπλέον φροντίδα στο δέρμα με τη βιταμίνη Ε σε δεσμευτή ελεύθερων ριζών. 50 ml - τιμή: 98,50 ευρώ.

Τα προϊόντα διαθέτονται σε επιλεγμένα κέντρα αισθητικής, spa και στο BABOR e-shop www.babor.gr.
BABOR Cosmetics Hellas Ltd:
Θουκυδίδου 14Β, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 33 23 00
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v