Swan: Γιορτάζει 2 χρόνια και χαρίζει δώρα

Αποκλειστικά για τους αναγνώστες του In2life, το Swan Beauty Lounge προσφέρει δύο εκπληκτικές θεραπείες περιποίησης σώματος. Μάθετε περισσότερα για το ινστιτούτο και δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Swan: Γιορτάζει 2 χρόνια και χαρίζει δώρα
Οι τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν από ένα massage στο Swan Beauty Lounge είναι οι:
Aromatherapy Massage - Στέλλα Λιαγούρη
Liposculpting Massage - Αικατερίνη Χατζηνικολάου

Σε έναν υπέροχο, άρτια εξοπλισμένο χώρο, ο οποίος πρωτολειτούργησε τον Σεπτέμβριο του 2009, μας περιμένουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε για λίγες ώρες όσα μας απασχολούν, οδηγώντας μας σε ένα ταξίδι αισθήσεων. Το Swan Beauty Lounge συμπληρώνει φέτος δύο χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με σούπερ ελκυστικές προσφορές, αλλά και δύο εξαιρετικά δώρα αποκλειστικά για τους αναγνώστες του In2life.

Πιο συγκεκριμένα, το Swan προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες (ή δύο τυχερές αναγνώστριες) του In2life ένα Aromatherapy Massage και ένα Liposculpting MassageΔείτε παραπάνω τα ονόματα των αναγνωστριών που κέρδισαν τις δύο θεραπείες. 

Επιπλέον, γιορτάζοντας τα δύο χρόνια λειτουργίας του, το Swan έως τις 14 Οκτωβρίου προσφέρει με δύο -ή περισσότερες- θεραπείες άλλες δύο δώρο, ή αναλογικά με 3 θεραπείες άλλες τρεις δώρο. Από αυτές τις θεραπείες εξαιρούνται, ωστόσο, οι επεμβατικές τύπου botox, fillers και LPG. Περιλαμβάνονται, όμως, οι θεραπείες προσώπου και σώματος, αλλά και το laser.

Περισσότερες πληροφορίες για το Aromatherapy και Liposculpting Massage

Aromatherapy Massage
Επιλέξτε το αιθέριο έλαιο το οποίο το σώμα σας έχει ανάγκη και δεχθείτε τις μαγικές ιδιότητές του, μέσα από ένα μασάζ που ταξιδεύει τις αισθήσεις. Αφήστε τα αιθέρια έλαια να ενεργήσουν και μετά την θεραπεία και δώστε στο σώμα σας ό,τι ακριβώς χρειάζεται. (Διάρκεια 60 λεπτά – τιμή: 100 ευρώ)

Liposculpting Massage
Κλασική μέθοδος χειρομάλαξης για την απομάκρυνση της κυτταρίτιδας, τη μείωση του τοπικού πάχους και τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Απομακρύνει τις τοξίνες και βελτιώνει την υφή του δέρματος.
(Διάρκεια: 45 λεπτά – τιμή: 80 ευρώ)

Swan Beauty Lounge: Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6829466, -467, -468
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v