Aquexterior: Σήμερα η ευεξία δεν είναι πια πολυτέλεια αλλά ανάγκη

Το ευ ζην ακούγεται πολυτέλεια. Κι όμως, με τα προσιτά προϊόντα της aquaexterior, είναι πλέον εύκολα προσβάσιμο. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας και επιλέξτε τα είδη που θα δημιουργήσουν στον χώρο σας συνθήκες χαλάρωσης και ευεξίας.
Aquexterior: Σήμερα η ευεξία δεν είναι πια πολυτέλεια αλλά ανάγκη
Τα τελευταία χρόνια οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής, καθώς και το αυξανόμενο καθημερινό στρες, ωθούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων χαλάρωσης στον χώρο τους. Στο σπίτι, το γραφείο, το εξοχικό ή και αλλού, με την βοήθεια των προϊόντων της aqua-exterior.gr, μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας την «πολυτέλεια», μιας εμπειρίας spa, ενός απολαυστικού υδρομασάζ, την ευεξία που σας προσφέρει μια αρωματοθεραπεία.

Πέρα του χαλαρωτικού ή ακόμα και θεραπευτικού χαρακτήρα μιας εμπειρίας spa, η aqua-exterior.gr σας παρέχει προϊόντα που σύμφωνα με την φιλοσοφία του Feng Shui εξασφαλίζουν την ισορροπία μεταξύ του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και του εαυτού μας με στόχο την αρμονία, την ευδαιμονία και την εσωτερική ηρεμία.

Για την aqua-exterior.gr, το ευ ζην είναι η προσιτή πολυτέλεια που ο καθένας μπορεί να έχει στο χώρο του. Στόχος της να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα είδη spa, ευεξίας και διακόσμησης, με εύκολη πρόσβαση μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος και φυσικά παρέχοντας άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα, όλης της γκάμας των προϊόντων της.

Σάουνα – καμπίνες κλασικής ή υπέρυθρης σάουνας, σε ποικιλία διαστάσεων και μοντέλων, με δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες τους χώρου σας.

Αξεσουάρ σάουνας- Πέτρες λάβας, θερμόμετρα-υγρόμετρα και όλα τα αξεσουάρ σάουνας τα οποία μπορείτε να αγοράσετε on-line. Διατίθενται τα εξειδικευμένα προϊόντα της Φινλανδικής εταιρίας Hukka.

Υδρομασάζ/ mini pool – Κατασκευασμένα να αντέχουν και σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση, τα υδρομασάζ της αμερικάνικης εταιρείας Garden Leisure προσφέρουν ότι ποθούν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί ιδιοκτήτες spa. Ο άπλετος χώρος και οι ανέσεις τους δημιουργούν ένα συνδυασμό που σε κερδίζει, ενώ αντλίες υψηλής απόδοσης και ένα ευρύ φάσμα Jet εξασφαλίζουν επαγγελματικό και ποιοτικό υδρομασάζ.

Ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων – Φωτιστικά, κηροπήγια και πέτρες μασάζ από άριστης ποιότητας κρυστάλλους αλατιού από τους πρόποδες των Ιμαλαΐων με 84 μεταλλικά στοιχεία. Το ορυκτό αλάτι διαθέτει την μοναδική ιδιότητα, όταν θερμαίνεται να διαχέει αρνητικά ιόντα στην ατμόσφαιρα και να καθαρίζει τον αέρα του χώρου μας.

Αρωματοθεραπεία - εξειδικευμένα προϊόντα αρωματοθεραπείας βασισμένα σε 100% φυσικά αιθέρια έλαια για σάουνα, τζακούζι, υδρομασάζ, χαμάμ, αρωματικά χώρου και αρωματικά κεριά.

Προϊόντα υγιεινής και καθαρισμού - Απαιτείται απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή για να σιγουρευτεί κανείς ότι οι στιγμές χαλάρωσης θα διατηρήσουν την μαγεία τους. Έτσι, διατίθενται τα ειδικευμένα προϊόντα υγιεινής και καθαρισμού της Camile, για σάουνα, solarium, χαμάμ και υδρομασάζ.

Επίσης, η aquaexterior.gr διαθέτει μοναδικά συντριβάνια από ανοξείδωτο ατσάλι και οικολογικά επιτραπέζια τζάκια βιοαιθανόλης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v