Διαγωνισμός: Κερδίστε την αποτριχωτική συσκευή Remington iLight από το Get it Now

Μεταξένιο δέρμα, χωρίς τρίχες για έως 12 εβδομάδες; Η επαγγελματική συσκευή οικιακής αποτρίχωσης Remington iLight υπόσχεται ότι μπορεί να το κάνει και καλεί έναν τυχερό αναγνώστη που θα την κερδίσει να το επιβεβαιώσει. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Διαγωνισμός: Κερδίστε την αποτριχωτική συσκευή Remington iLight από το Get it Now
Η τυχερή αναγνώστρια που κερδίζει την συσκευή Remington i Light είναι η Χριστίνα Μαχαίρα.

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

Πάντα στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, το getitnow.gr φέρνει την τελευταία λέξη στη ριζική αποτρίχωση με το επαναστατικό Remington i Light, ένα προϊόν που αλλάζει τα δεδομένα της οικιακής αποτρίχωσης.

Το i LIGHT έχει δημιουργηθεί με τη συνεργασία κορυφαίων δερματολόγων και εγγυάται παντοτινά απαλό δέρμα, απαλλαγμένο από ερεθισμούς, γρήγορα και χωρίς πόνο. Χρησιμοποιώντας τη μοναδική Τεχνολογία Παλμικού Φωτός IPL – η ίδια που χρησιμοποιείται σε κλινικές επαγγελματικής αποτρίχωσης – αφαιρεί με ασφάλεια τις τρίχες για μία ιδιαίτερη, μεταξένια, αίσθηση που διαρκεί μέχρι 12 εβδομάδες.

Πώς λειτουργεί;
Η φορητή συσκευή εκπέμπει έντονη φωτεινή ενέργεια που απορροφάται από τη μελανίνη στο θυλάκιο της τρίχας κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Η ενέργεια αυτή αδρανοποιεί το θυλάκιο και καταστέλλει την εκ νέου ανάπτυξη της τρίχας αφήνοντας το δέρμα λείο και ελεύθερο από τρίχες για διάστημα έως και 3 μηνών. Σταδιακά οι τρίχες παύουν να αναπτύσσονται. Το i-LIGHT είναι αποτελεσματικό στους περισσότερους τύπους δέρματος και σε όλους τους τύπους σκουρόχρωμης τρίχας.

Η χρήση του δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή:
Βήμα 1ο:
Ξυρίστε τις ανεπιθύμητες τρίχες με τον παραδοσιακό τρόπο

Βήμα 2ο: Ενεργοποιήστε το I Light στην παροχή ρεύματος, επιλέξτε μέθοδο λάμψης και επίπεδο έντασης. Τοποθετήστε το επάνω σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Μετά από κάθε λάμψη προχωρήστε στην επόμενη περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε. Οι τρίχες θα αρχίσουν να υποχωρούν 7 με 14 ημέρες μετά τη θεραπεία. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκ νέου τη θεραπεία κάθε δύο εβδομάδες για τρεις φορές μέχρι να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το i-Light προσφέρει μακροπρόθεσμη μείωση της τρίχας στα πόδια, τις μασχάλες, τη γραμμή του μπικίνι, το στήθος, την πλάτη, τους ώμους και τα μπράτσα. Ο χρόνος της αποτρίχωσης ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής, παρόλα αυτά για ένα πόδι δεν θα χρειαστείτε περισσότερο από 15 λεπτά.

Το i LIGHT είναι unisex και απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες που θέλουν επαγγελματική αποτρίχωση στο σπίτι.

Μάθετε περισσότερα για το Remington i Light εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v